додому Новини Комунальники запевнили, що готові до роботи взимку (ФОТО)

Комунальники запевнили, що готові до роботи взимку (ФОТО)

0

Працівники комунального підприємства "ЧЕЛУАШ" запевняють, що готові до боротьби з несприятливими погодними умовами під час осінньо-зимового періоду. Про це повідомляє прес-служба Черкаської РДА.

Нині підприємство заготовило 47 тонн солі та більше 700 тонн піску для обробки черкаських вулиць під час ожеледиці.

"Ми маємо дев’ять тракторів, чотири  комбінованих дорожніх машини "відвал-щітка",  два екскаватори для розчистки спусків, грейдер для прибирання тротуарів і бордюрів. Також маємо в наявності п’ять солерозкидачів з відвалами на базі орендованих вантажних автомобілів. Крім цього, за потреби, є можливість залучати й іншу орендовану техніку для прибирання вулиць під час сильних снігопадів", – розповів директор підприємства Олег Васильович.

Підтримав його слова і начальник управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Сергій Отрешко, зауваживши, що є чітко відпрацьовані алгоритми дій у випадку суттєвого погіршення погодних умов, зокрема, злив чи тривалих снігопадів із залученням спецтехніки та аварійних бригад. І міська влада контролює виконання усіх цих дій.

Як повідомляв сайт vikka.ua, три міста на Черкащині ризикують лишитися без тепла.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version