НовиниКомунальники повідомили, коли в усіх оселях черкасців з’явиться тепло

Комунальники повідомили, коли в усіх оселях черкасців з’явиться тепло

-

- Advertisment -

11 жовтня виконком ухвалив рішення про початок опалювального сезону, проте ще досі у деяких будинках стоїть холоднеча. Як повідомили у коментарі сайту vikka.ua комунальники, до кінця четверга, 13 жовтня в усіх оселях черкасців має з'явитися тепло.

"Наше підприємство розпочало процес заповнення системи опалення ще 11 жовтня. Наразі ще 2-3% від загальної кількості будинків поки що залишаються без опалення, але до кінця дня і в них має з’явитися тепло. Причини неподачі тепла відсутні", – зазначив директор КП "Черкаситеплокомуненерго" Микола Кушнір.

Він також додає, що у Черкасах і по області відсоток підключених до опалення будинків найкращий в Україні. Про це йшлося на сьогоднішній селекторній нараді з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Єдина затримка вийшла із Припортовою котельнею у районі річкового порту, що на балансі Черкаської ТЕЦ. Як тільки "Черкасигаз" розпломбує лічильники, її теж запустять. Про це повідомив заступник директора департаменту ЖКК міськради Андрій Наумчук.

Проблемними залишаються об'єднання співвласників багатоквартирних будинків, де управителі мають звернутися з листом до комунальників щодо підключення їхніх будинків.

Так само і внутрішньобудинкові роботи щодо підключення мережі мають здійснювати ОСББ чи інші балансоутримувачі будинку. Комунальники до них доступу не мають.

Андрій Наумчук додав, що тепло може бути тимчасово відсутнє і в будинках, де встановлюють лічильники.

Зазначимо, що за даними оперативної служби МВК, станом на ранок 13 жовтня у Черкасах без опалення залишалися 156 будинків.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах чекають на зниження тарифів на тепло.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x