НовиниКомунальні підприємства приховують інформацію про свій фінансовий стан

Комунальні підприємства приховують інформацію про свій фінансовий стан

-

- Advertisment -

Члени виконавчого комітету Черкаської міської ради безрезультатно намагаються отримати фінансові плани комунальних підприємств міста. Раніше було ухвалене рішення, згідно з яким директори комунальних підприємств мали б представити свої документи на виконкомі. Було навіть складено графік, однак ніхто його не дотримується.

Зокрема, під час сьогоднішнього засідання члени виконкому хотіли заслухати дані про фінансовий стан КП "Екологія", однак директор його навіть не з’явився, бо перебував за межами міста, повідомляє прес-служба Координаційної ради сил Майдану.

"Пропоную тим директорам підприємств, які не виконують графіків затвердження на засіданнях виконкому фінансових планів своїх КП, які не зроблять цього протягом лютого, поставити питання щодо подальшого їхнього перебування на посадах. От сьогодні ми маємо передавати на баланс якесь майно підприємству, про фінансовий стан якого нічого не знаємо", – зазначив член виконкому на громадських засадах, представник Координаційної ради сил Майдану Черкащини Анатолій Рекун.

Натомість міський голова Черкас Сергій Одарич висловив зауваження своєму заступнику Станіславу Овчаренкові за недотримання графіку представлення фінансових планів, тобто невиконання рішення виконкому.

У зв’язку з відсутністю фінплану КП "Екологія" було виключено з порядку денного питання про передачу на баланс підприємства муфельної печі.

Нагадаємо, що на минулому засіданні виконкому міської ради це рішення не було ухвалене у зв’язку з інформацією, що у комунального підприємства існує велика заборгованість, через що виконавча служба може забрати муфельну піч за борги.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Черкаські Мавпи-Дніпро” стали першим півфіналістом Суперліги з баскетболу

Черкаські Мавпи виграли у Запоріжжя чвертьфінальну серію плей-оф 2:0 і першими вийшли до півфіналу. Про це інформує сайт Черкаських...

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x