додому Новини Компартія й ПР не пройдуть до Верховної Ради за результатами наступних виборів...

Компартія й ПР не пройдуть до Верховної Ради за результатами наступних виборів – опитування

0

Якби вибори до Верховної Ради відбулися на початку липня, туди потрапило б лише п’ять політичних сил, повідомляє результати опитування соціологічна група "Рейтинг" видання Цензор.НЕТ .

За результатами опитування, до Верховної Ради потрапила би створена Петром Порошенком  "Солідарність", за яку готові проголосувати 23 % опитаних,  Радикальна партія набрала  13 % голосів, "Батьківщина" на третьому місці з 11 % . На четвертому –  УДАР, за який проголосують 7 % респондентів, і ще 5 % опитаних готові віддати свій голос за "Громадянську позицію".

Крім того, близько 4 % виборців готові проголосувати за "Свободу" та КПУ. Ще біля 3 % набрала би "Сильна Україна", Партія регіонів та "Фронт змін". За Правий сектор свій голос віддасть лише один відсоток опитаних.

Ще біля 4 % виборців підтримали б інші партії, із вибором не можуть визначитися 16 % опитаних. За результатими дослідження, якби вибори до ВР відбувалися на початку липня, на дільниці би з’явилося трохи більше половини виборців – 60 %.

Найвищий рівень потенційної явки зафіксовано у Волинській області, Києві, центрі й заході, а найнижчий – на Донбасі та півдні країни.

Майже 40 % опитаних упевнені у партії, за яку голосуватимуть. Третина може змінити свій вибір і майже 30 % не впевнені в своєму виборі чи ще не визначилися.

Опитування проводили із 28 червня по 10 липня. Похибка вибірки не перевищує 1,5 %. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version