НовиниЧеркасиКомпанія «ВЕНЕТО» запустила регіональний пілот з навчання персоналу

Компанія «ВЕНЕТО» запустила регіональний пілот з навчання персоналу

-

- Advertisment -

Нещодавно Асоціація «Укрлегпром» відвідала потужну та відому черкаську компанію «ВЕНЕТО» – виробника сертифікованої ортопедичної продукції, що піклується про здоровий і якісний сон своїх клієнтів з 1993 року. Про це йдеться на сайті Укрлегпрому.

Основний Асортимент компанії «ВЕНЕТО» представлений ортопедичними матрацами та подушками, ліжками, диванами, кріслами, журнальними столами, дзеркалами і текстилем.

За 28 років праці компанія «ВЕНЕТО» створила широкий асортимент товарів для сну і відпочинку, які завоювали довіру мільйонів людей. Матраци «ВЕНЕТО» виробляються на сучасному обладнанні за італійськими технологіями з урахуванням рекомендацій фахівців медичної сфери та  Асоціації ортопедів і травматологів України.

До нинішнього дня компанія «ВЕНЕТО» продовжує свою традицію створення товарів для сну, у виробництві яких об’єднані новітні технології, сучасний дизайн і рекомендації провідних експертів. В умовах війни було збережено майже всі фірмові магазини підприємства в Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі та багатьох інших містах України, а це − більш ніж 40 представництв. Окрім того, покупці навіть зараз можуть користуватися широким спектром додаткових сервісних послуг компанії.

З лютого поточного року виробництво зіштовхнулося з безліччю негативних факторів війни – масовий відтік кадрів, нестабільна державна монетарна та фіскальна політика, тиск силових органів, порушення логістичних зв’язків експорту продукції. І якщо з проблемою зменшення замовлень підприємство вирішує шляхом диверсифікації асортименту, − зараз поруч з основними видами виробів виготовляє модний, формений та спеціальний одяг, ЗІЗ, розгрузки та навіть штурмові щити, то найболючішою виявилася проблема відтоку кадрів.

Куртка вироблена з тканини верху Черкаського шовкового комбінату, фліс – ТМ GOLDI, утеплювач дніпропетровського виробництва та блискавка Баришевського підприємства “МОЛНІЯ”

Але українці ніколи не здаються і підприємство вирішило скористатися вже досить успішною моделлю швидкого навчання кадрів, якою користується чернігівське підприємство «ТК-СТИЛЬ», що була впроваджена після проведення міжнародного кадрового тренінгу за підтримки ITC та Асоціації «Укрлегпром».

Вже зараз до роботи на підприємстві приступили випускники першої групи учнів, йде навчання другої. Загалом курс навчання займає півтори місяці, а основним «постачальником» майбутніх професіоналів став Черкаський державний центр зайнятості.  Та компанія «ВЕНЕТО» також веде власну активну рекламну кампанію на території черкаської агломерації, залучаючи до лав «легпромівців» усіх охочих перекваліфікуватися.

З інформації директора підприємства Олександра Жученка, загальна потреба в кадрах − близько 200 осіб, але потужності значно більші, адже планується введення власної лінії з виготовлення і домашнього текстилю.  Загалом, початківцям пропонується стабільна заробітна плата від 12 тисяч гривень, яка пропорційно збільшується вже за декілька місяців активної практики. В найближчій перспективі також планується зробити індексацію платні в більшу сторону для приваблення більш амбітних та цілеспрямованих працівників.

Приємною новиною став середній вік працюючих – це 40-45 років, багато молоді. Компанія дбає про свій людський капітал, тому персонал може користуватися багатьма соціальними та побутовими ініціативами підприємства – сучасним і повністю обладнаним хостелом, безкоштовним тимчасовим проживанням, комплексом хімчистки, де можна привести до ладу одяг, доки ви працюєте, компенсацією проїзду до місця роботи тощо. Загалом умови праці є дуже комфортними – добре освітлені та вентильовані робочі приміщення обладнані надсучасним устаткуванням, наявні роздягальні, душові, кухні, місця відпочинку.

Важливим є і те, що компанія «Венето», окрім волонтерської допомоги, також займається розробкою різних корисних моделей для потреб ЗСУ. Однією з новинок, яка є на озброєнні підприємства, є спеціальне польове ліжко вагою 6 кілограм, яке витримує навантаження в 180! кг. Воно розроблене повністю відповідно до стандартів НАТО та користується попитом у представників міжнародних та українських фондів, волонтерів, які закуповують такі ліжка на замовлення бійців ЗСУ.

Компанія «ВЕНЕТО» є учасником Асоціації «Укрлегпром» з 2020 року та провадить досить активну діяльність серед осередку легпрому регіону.

Читайте також: Депутат із Золотоноші орендував “найдешевший” магазин

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x