НовиниЧеркащинаКомпанія МХП із турботою про працівників: спортивний зал, медичні...

Компанія МХП із турботою про працівників: спортивний зал, медичні огляди, психолог, масажист (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Турбота про працівників – запорука стабільної роботи. Компанія МХП дбає про безпеку та комфорт кожного працівника. «Миронівська птахофабрика» входить до складу МХП — міжнародної компанії у сфері агро та харчових технологій. Інноваційні рішення впроваджують у харчовій і кулінарній промисловості. Сучасні підходи впроваджують також в організації роботи працівників. Колектив МХП нараховує понад 3 200 осіб.

МХП

Олена працює в лабораторії лікарем-серологом. Приходить на тренування, щоб покращити самопочуття і настрій. Каже, зручно, що спортзал розташований на території підприємства.

ОЛЕНА ПАШИГОР, ЛІКАРКА-СЕРОЛОГ:

Здоров’я та настрій. Якщо поганий настрій, можна прийти в зал і підняти його. Дружня атмосфера. Музика грає, можна й потанцювати, якщо є вільна хвилинка між вправами.

У спортивному залі людно щодня – дехто приходить в обідню перерву, більшість – після роботи, адже зал відчинений до вечора. Також тут працює професійний тренер. Про це розповідає начальник відділу охорони праці.

РОЛАНД КУКАВА, НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ПРАТ “МИРОНІВСЬКА ПТАХОФАБРИКА”:

Відділ охорони праці — це про здоров’я, безпеку та розвиток людей у напрямку здоров’я. Тому наша компанія багато вкладає ресурсів у розвиток людей. Компанія також найняла тренера професійного, який може збалансовано розкласти програму для працівника.

Дбають на підприємстві не лише про фізичне здоров’я працівників, але й ментальне. Тут працює корпоративний психолог. Головні напрями його роботи: невідкладна допомога, особиста консультація і групові заходи.

МХП

ОЛЬГА ПЕРЕПАДА, КОРПОРАТИВНА ПСИХОЛОГИНЯ МХП:

Звертаються з різних причин. Це і сімейні стосунки, і стосунки з чоловіком або дружиною, з дітьми. Це саморозвиток, самопізнання, це професійний ріст.

На комплексі з переробки курчат-бройлерів діє медичний пункт. Медпрацівники допомагають дбати про здоров’я колективу, організовують профілактичні медичні огляди для співробітників, а також контролюють якість їжі у їдальні. Щеплення і робота масажного кабінету — теж напрями роботи медпункту.

ОЛЬГА АНІЩЕНКО, ЗАВІДУВАЧКА МЕДИЧНОГО ПУНКТУ КОМПЛЕКСУ З ПЕРЕРОБКИ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ:

Працюють 5 досвідчених медсестер, а також масажист. Медсестри чергують цілодобово, тому в будь-який час доби працівники можуть звернутися зі своїми проблемами. У нас створений чималий запас медикаментів, які абсолютно безкоштовно видаються працівникам за потреби.

Родзинка медичної служби Миронівської птахофабрики – масажний кабінет для працівників, де послуги надають абсолютно безкоштовно.

ОЛЬГА АНІЩЕНКО, ЗАВІДУВАЧКА МЕДИЧНОГО ПУНКТУ КОМПЛЕКСУ З ПЕРЕРОБКИ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ:

Кожен з працівників може звернутися … Комфортні умови для цього.

Пані Віта зізнається: іноді доводиться заходити до медпункту. Тут завжди допоможуть і дадуть кваліфіковані настанови.

ВІТА БІЛА, ІНЖЕНЕРКА З ТЕХНІЧНОГО НАГЛЯДУ

У мене напружена, активна робота, буває, що болить голова. Тому час від часу я звертаюся у медичний пункт по допомогу. Зазвичай проконсультують, міряють тиск, температуру. Якусь пораду дадуть.

У планах підприємства — перемістити медпункт у новий комфортний корпус, який нині будується. Медогляди для колективу проводять регулярно, тому для цього запроваджено спеціальну електронну систему.

ОЛЕКСАНДР БЕЗПАЛЕНКО, НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ОХОРОНИ ПРАЦІ КОМПЛЕКСУ З ПЕРЕРОБКИ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ:

У слово “Турбота” ми вкладаємо забезпечення безпечних та комфортних умов праці. А також здоров’я наших працівників у першу чергу. У 2023 році на комплексі розпочато будівництво нового побутового комплексу, який передбачає приміщення на більшу кількість працівників, більш комфортні умови. Відповідно, для працівників також.

Як пояснюють у компанії, люди – це найцінніше. На підприємстві турбуються, щоб кожен член колективу був здоровий та мав всі необхідні умови для цього.

Олена Федоренко

ОЛЕНА ФЕДОРЕНКО, СТАРША БІЗНЕС-ПАРТНЕРКА З ПЕРСОНАЛУ ПРАТ “МИРОНІВСЬКА ПТАХОФАБРИКА”:

Здоровий, щасливий співробітник дає насамперед стабільність. Стабільність та ефективність. Чим стабільніші наші люди у повсякденному житті, в бізнес-процесі, тим краще для компанії.

Олена Федоренко зазначає: МХП трансформується з шаленою швидкістю. Компанія стрімко розвивається та змінюється кожного дня.

ОЛЕНА ФЕДОРЕНКО, СТАРША БІЗНЕС-ПАРТНЕРКА З ПЕРСОНАЛУ ПРАТ “МИРОНІВСЬКА ПТАХОФАБРИКА”:

Звичайно, що в епіцентрі цих змін – люди. Вони керують змінами та впроваджують їх. Тож турбота про тих, хто рухає компанію вперед, для нас на першому місці.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Незаконний рибний промисел: прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох золотонісців

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів Золотоніського району, які займалися незаконним рибним добувним промислом. Про це...

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x