НовиниКомпанії Фірташа мають терміново віддати понад 800 мільйонів "Газпромбанку"

Компанії Фірташа мають терміново віддати понад 800 мільйонів "Газпромбанку"

-

- Advertisment -

"Газпромбанк" вимагає від компанії українського бізнесмена Дмитра Фірташа "Остхем Холдинг Лтд", до якої входить черкаський "Азот", терміново погасити кредит на 842,5 мільйона доларів.

Про це повідомляє прес-служба банку, "Українська правда".

"У зв'язку з нездатністю "Остхем Холдинг Лтд" виконати зобов'язання перед ГПБ за кредитним договором на суму 842,5 млн доларів, банк змушений оголосити кредит і нараховані за ним відсотки терміновими до погашення", – йдеться в повідомленні.

У разі непогашення кредиту і нарахованих за ним відсотків 30 грудня 2014 року, як це передбачено кредитною угодою з урахуванням раніше наданої банком згоди на пролонгацію кредиту до кінця 2014 року, діючи відповідно до наявних забезпечувальних договорів, банк пред'явить вимогу про погашення кредиту до поручителів за кредитною угодою – чотирьом заводам з виробництва мінеральних добрив, що входять до Групи "Остхем", і зверне стягнення на надане заводами забезпечення – заставу 5,679 млрд кубометрів газу в ПГС в Україні.

Раніше повідомлялося, що компанія Ostchem придбала 5 млрд кубометрів газу "Газпрому" для закачування в ПСГ України за рахунок кредиту "Газпромбанку".

Ostchem – керуюча компанія, яка координує стратегію шести підприємств азотної хімії, які належать Group DF Дмитра Фірташа: українські концерн "Стирол", "Сєверодонецьке об'єднання "Азот", черкаський "Азот", "Рівнеазот", а також "Нітроферт" (Естонія), "Таджик Азот".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині шахрай видурив у людей понад 170 тисяч гривень і втік за кордон

До суду скерували обвинувальний акт проти чоловіка, який разом із поплічниками шахрайським шляхом заволодів коштами громадян на суму понад...

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x