додому Новини Черкащина Комісія дослідила нещасний випадок, що трапився із лісорубом на Черкащині

Комісія дослідила нещасний випадок, що трапився із лісорубом на Черкащині

0

5 вересня із лісорубом Яснозірського лісництва ДП "Корсунь-Шевченківське лісове господарство" стався нещасний випадок. Комісія Управління Держпраці у Черкаській області завершила спеціальне розслідування з цього приводу. Про це повідомляє прес-служба Управління.

За результатами проведених хіміко-токсикологічних досліджень, у крові працівника не виявлено алкоголю, токсичних чи наркотичних речовин.

48-річний лісоруб отримав тяжкі травми голови під час падіння сухостійної сосни.

За висновком комісії Управління Держпраці у Черкаській області, особи, які допустили порушення законодавства про охорону праці, відсутні. Нещасний випадок з лісорубом визнано таким, що пов'язаний з виробництвом.

З метою недопущення настання нещасних випадків керівнику Яснозірського лісництва ДП "Корсунь-Шевченківське лісове господарство" рекомендовано провести позаплановий інструктаж з охорони праці працівникам, які виконують роботи у лісі, переглянути інструкції з охорони праці в частині застосування працівниками засобів індивідуального захисту під час перебування у лісі (на території підприємства). Черкаському обласному управлінню лісового та мисливського господарства рекомендовано поінформувати працівників лісництв про причини та обставини настання нещасного випадку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на комунальному підприємстві у Черкасах загинув тракторист.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version