додому Новини Черкащина Комісія Держпраці завершила розслідування щодо смертельної ДТП з працівниками лисянського підприємства

Комісія Держпраці завершила розслідування щодо смертельної ДТП з працівниками лисянського підприємства

0

На Черкащині завершили розслідувати причини ДТП 11 січня 2017 року, внаслідок якого загинула одна особа та травмувалися ще двоє. Аварія сталася у робочий час із працівниками Лисянського районного споживчого товариства Спілки споживчих товариств. Про це повідомляє прес-служба управління Держпраці у Черкаській області.

Комісія управління проводила розслідування з 12 січня по 17 лютого.

З’ясувалось, що водій автівки "МАЗ" порушив правила дорожнього руху, коли здійснював поворот. Він виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з іншою вантажівкою – "ВАЗ", у якій перебували працівники Лисянського районного споживчого товариства. Одна з потерпілих померла в кареті швидкої допомоги, а дві особи отримали травми різного ступеня складності.

Фахівці управління Держпраці провели позапланову перевірку підприємства щодо дотримання вимог законодавчих, нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.

За результатами перевірки складено акт та видано припис на усунення недоліків в організації роботи з охорони праці. Нещасний випадок визнано таким, що пов’язаний з виробництвом, і взято на облік Лисянським районним споживчим товариством Спілки споживчих товариств Черкаської області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, стало відомо, через що на черкаському підприємстві загинув працівник.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version