додому Новини Черкаси Команди «Черкаських Мавп» проведуть матчі вдома та на виїзді

Команди «Черкаських Мавп» проведуть матчі вдома та на виїзді

0

Цього тижня буде багато баскетболу. «Черкаські Мавпи» повертаються на домашній паркет, дублери і вихованці клубу зіграють виїзні матчі.

Про це повідомляє пресслужба баскетбольного клубу.

27 березня. Черкаси. Суперліга Паріматч
16:00 «Черкаські Мавпи» – МБК «Миколаїв»

Топ-подією тижня стане домашній матч «Черкаських Мавп». Цієї суботи команда приймає на власному паркеті «Миколаїв». Цією грою команди завершать третє коло Суперліги Паріматч. Незважаючи на статус аутсайдера, «Миколаїв» в останніх турах непогано додав. Підопічні Валентина Берестнєва до цього здобули дві перемоги над сусідами по турнірній таблиці, а в останній грі з боєм поступилися «Дніпру». Гра «Мавп» і «Миколаєва» вкрай важлива у турнірному значенні. «Корабелам» потрібно вигравати максимум матчів, щоб піднятися у таблиці. Черкасці ж прагнуть втриматися на 8 позиції, тому кожна гра важлива.

Квитки на матч вже у продажу. Приходьте підтримати «Мавп» у цьому матчі. Буде доступно 30% місць. Купити квиток можна на сайті.

26-28 березня. ВЮБЛ-2006. Боярка

«Черкаські Мавпи-06-ОСДЮСШОР» відіграють заключний тур першого етапу ВЮБЛ. У Боярці команда Євгена Ткаченка проведе три матчі проти команд: СДЮШОР-2 (Полтава), КСЛІ-Київ-Баскет, СДЮШОР-16-Вовченята (Київ). Черкаські баскетболісти втратили шанси на вихід до фінального етапу, тому команда просто дограє чемпіоната. Зараз «Мавпи» посідають 11-ту сходинку в чемпіонаті.

27-29 березня. ВЮБЛ-2007. Дівчата. Київ

«Венето-Черкаси» вирушають до Києва, де відбудеться Фінал Восьми чемпіонату України. Підопічні Наталії Євтушевської захищають титул чемпіонок. У столичному спорткомлексі «Авангард» черкаські дівчата зіграють три матчі. У чвертьфіналі «Венето-Черкаси-07» зіграють із командою ДЮСШ (Дружківка). Сподіваємося на позитивний результат дівчат.

27-28 березня. Вища ліга. Луцьк
«Старий Луцьк-Університет» – «Збірна-Черкаської області-Черкаські Мавпи-2»

Дублери «Черкаських Мавп» продовжують серію матчів Вищої ліги. Цього разу черкасці вирушають до Луцька, де зустрінуться із одним із лідерів своєї групи, другої команди Вищої ліги – «Старого Луцька». Очікується непростий матч проти досвідченого суперника.

Нагадаємо, що 31 березня і 1 квітня у Черкасах відбудуться матчі 1/4 фіналу та півфінал Кубка України. 31 березня «Мавпи» зіграють із «Хіміком», а «Київ-Баскет» із «Запоріжжям». Приходьте на матчі. Квитки вже у продажу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк провів найкращий матч за Оклахому.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version