НовиниЧеркасиКоманди «Черкаських Мавп» проведуть матчі вдома та на виїзді

Команди «Черкаських Мавп» проведуть матчі вдома та на виїзді

-

- Advertisment -

Цього тижня буде багато баскетболу. «Черкаські Мавпи» повертаються на домашній паркет, дублери і вихованці клубу зіграють виїзні матчі.

Про це повідомляє пресслужба баскетбольного клубу.

27 березня. Черкаси. Суперліга Паріматч
16:00 «Черкаські Мавпи» – МБК «Миколаїв»

Топ-подією тижня стане домашній матч «Черкаських Мавп». Цієї суботи команда приймає на власному паркеті «Миколаїв». Цією грою команди завершать третє коло Суперліги Паріматч. Незважаючи на статус аутсайдера, «Миколаїв» в останніх турах непогано додав. Підопічні Валентина Берестнєва до цього здобули дві перемоги над сусідами по турнірній таблиці, а в останній грі з боєм поступилися «Дніпру». Гра «Мавп» і «Миколаєва» вкрай важлива у турнірному значенні. «Корабелам» потрібно вигравати максимум матчів, щоб піднятися у таблиці. Черкасці ж прагнуть втриматися на 8 позиції, тому кожна гра важлива.

Квитки на матч вже у продажу. Приходьте підтримати «Мавп» у цьому матчі. Буде доступно 30% місць. Купити квиток можна на сайті.

26-28 березня. ВЮБЛ-2006. Боярка

«Черкаські Мавпи-06-ОСДЮСШОР» відіграють заключний тур першого етапу ВЮБЛ. У Боярці команда Євгена Ткаченка проведе три матчі проти команд: СДЮШОР-2 (Полтава), КСЛІ-Київ-Баскет, СДЮШОР-16-Вовченята (Київ). Черкаські баскетболісти втратили шанси на вихід до фінального етапу, тому команда просто дограє чемпіоната. Зараз «Мавпи» посідають 11-ту сходинку в чемпіонаті.

27-29 березня. ВЮБЛ-2007. Дівчата. Київ

«Венето-Черкаси» вирушають до Києва, де відбудеться Фінал Восьми чемпіонату України. Підопічні Наталії Євтушевської захищають титул чемпіонок. У столичному спорткомлексі «Авангард» черкаські дівчата зіграють три матчі. У чвертьфіналі «Венето-Черкаси-07» зіграють із командою ДЮСШ (Дружківка). Сподіваємося на позитивний результат дівчат.

27-28 березня. Вища ліга. Луцьк
«Старий Луцьк-Університет» – «Збірна-Черкаської області-Черкаські Мавпи-2»

Дублери «Черкаських Мавп» продовжують серію матчів Вищої ліги. Цього разу черкасці вирушають до Луцька, де зустрінуться із одним із лідерів своєї групи, другої команди Вищої ліги – «Старого Луцька». Очікується непростий матч проти досвідченого суперника.

Нагадаємо, що 31 березня і 1 квітня у Черкасах відбудуться матчі 1/4 фіналу та півфінал Кубка України. 31 березня «Мавпи» зіграють із «Хіміком», а «Київ-Баскет» із «Запоріжжям». Приходьте на матчі. Квитки вже у продажу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк провів найкращий матч за Оклахому.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма

Протягом цього року на Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного центру контролю й...

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x