додому Новини Спорт Команди «Черкаських Мавп» проведуть активний ігровий тиждень

Команди «Черкаських Мавп» проведуть активний ігровий тиждень

0

Цього тижня «Черкаські Мавпи» стартують у Кубку України, а дублери проведуть домашній матчі Вищої ліги.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

«Черкаські Мавпи» продуктивно провели паузу, яка була пов’язана матчами збірної України у відборі на Євробаскет. Нагадаємо, що головний тренер «Мавп» Максим Міхельсон працює у тренерському штабі національної збірної.

Цей час черкаські баскетболісти провели максимально продуктивно, поступово з лазарету повертаються травмовані. З «Політехніком» «Мавпи» можуть вийти у близькому до оптимального складі. З харків’янами має зіграти і Діон Райт, який сьогодні прибуває до Черкас.

«Політехнік» – команда Вищої ліги, тому «Мавпи» є явними фаворитами матчу. Однак у Харкові зібралася пристойна команда, котра ставить перед собою амбітні завдання. Можливо вона зможе нав’язати конкурентну боротьбу черкасцям.

Команди «Черкаські Мавпи» та «Політехнік» зустрінуться на паркеті вже 2 та 4 грудня. Перший матч стартує о 18:00, другий – о 18:30.

Дублери «Черкаських Мавп-2» проведуть черговий тур Вищої ліги у рідних стінах. Підопічні Георгія Ступенчука приймають рівного за силою суперника – «Львівську Політехніку». Львів’яни, як і «Мавпи» мають в активі одну перемогу. Тому після ігор в Черкасах хтось із суперників збільшить показник перемог. Минулого сезону протистояння «Мавп» і «Політехніки» завершилися з рахунком 2:2. Очікуємо на рівні протистояння і цього разу.

Ігри дублерів відбудуться сьогодні, 30 листопада, та завтра, 1 грудня, у Черкасах. Старт першого матчу о 17:00, другого – о 12:00.

Усі матчі можна подивитися онлайн на сайті «Черкаських Мавп».

Як повідомляв сайт vikka.ua, у «Черкаських Мавпах» визначили лідерів команди на старті другого кола Суперліги.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version