додому Новини Черкащина Команда черкаського підприємства "Темп" готується до "Крутого спуску" (ФОТО)

Команда черкаського підприємства "Темп" готується до "Крутого спуску" (ФОТО)

0

Команда підприємства "Група Венето" готуються до змагань на саморобних автомобілях. Про це директор підприємства Олександр Згіблов повідомив на сторінці у Facebook.

Під час минулорічних змагань на саморобних тачках, котрі організували члени автомобільного клубу "Черкаси", Олександр Згіблов був призначений суддею.

"У мої функції тоді входило контроль виконання технічних вимог: кліренс, розміри та безпека, оцінювати автомобілі та голосувати за переможців. Після змагань мені, як керівнику підприємства "Група Венето", запропонували виставити дві команди на саморобних тачках уже наступного року", − повідомив у соцмережі Олександр Згіблов.

"Вільнодемократівець" повідомив, що від "Групи Венето" цього року таки буде два саморобних автомобілі: один "МатраS", а ідею іншого поки тримають в секреті.

"Ми вже зварили раму першої машини "МатраS". Не всі секрети буду розкривати. Шукаємо штурмана для автівки "Матраці". До змагань залишилося трохи більше двох тижнів. Робота кипить", − зауважив Олександр Згіблов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у День міста черкасці влаштують веселі перегони на креативних тачках.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version