НовиниЧеркащинаКолесо огляду в Черкасах встановлять наступної весни

Колесо огляду в Черкасах встановлять наступної весни

-

- Advertisment -

Аванс вже перерахований, колесо огляду виготовляють. Проте встановлювати його вже будуть навесні наступного року, у коментарі виданню "ВиЧЕрпно" повідомив керівник КП "Дирекція парків" Володимир Стойко.

– Згідно з технологічним процесом виготовлення відбуватиметься протягом півроку. Це приблизно буде грудень. Я сумніваюся, що в грудні нам погодні умови дозволять встановлювати колесо огляду. Тому, скоріш за все, це відбуватиметься навесні, – відзначив він.

Нагадаємо, колесо огляду буде розміщене у парку "Сосновий бір" на локації колишнього атракціону. Вже підтверджено, що це місце відповідає всім вимогам для того, щоб встановлювати там атракціон. До слова, половина кабінок на колесі огляду буде відкритого типу, половина – закритого.

Що ж до ще однієї родзинки Черкас, а саме скверу "Юність", реконструкцію якого анонсували на цей рік, то поки що на ці потреби кошти міського бюджету не виділені, наразі "Дирекція парків" подала заявку на проведення тендерної процедури.

– Якщо тендерна процедура буде проведена, то це буде заявка на очікуване фінансування. Скоріш за все, це фінансування вже буде у наступному році. Хоча проект вже повністю виготовлений і готовий до реалізації, – повідомив Володимир Стойко.

Згідно цього проекту планується реконструкція доріжок, облаштування невеличкої площі для проведення різноманітних міських заходів, укладання якісної тротуарної плитки, яка сформує певний візерунок скверу та облаштування поливу. Наступним кроком, який вже не закладений в цей проект, стане масштабне озеленення.

– Ще була ідея встановити три об’єкти у сквері туристично-розважального напрямку. В одному б, наприклад, продавалися сувеніри, в іншому – квитки в театри і кінотеатри і так далі. Це була ідея "Дирекції парків". Ще розглядалася ідея розміщення там квіткового павільйону, але на сьогоднішні день це все поки що тільки ідеї, – зауважив Володимир Стойко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, завод, що виготовляє черкаське колесо огляду, постачає атракціони на всю Європу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x