додому Новини Черкаси Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

0

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці ЧЕЛУАШ.

До збору долучилися всі: від керівництва підприємства, ІТРівців до дорожніх робітників, пишуть на сторінці підприємства.

На зібрані кошти комунальники придбали автівку, ключі від якої сьогодні передали сержанту 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» Михайлу Запавловському.

Михайло Запавловський понад рік перебуває на фронті. Виконував бойові завдання на Харківському напрямку. Пройшов гарячі точки в Боровій, Часовому Яру, нині – Сумщина.

До мобілізації працював водієм транспортних засобів на підприємстві. Саме тому ЧЕЛУАШівці придбане авто вирішили передати Михайлу для потреб загону в якому він несе службу.

«З моменту повномасштабного вторгнення на підприємстві було мобілізовано 13 чоловіків. Ми з кожним тримаємо звʼязок, обʼєднуючись допомагаємо. Іншу частину зібраних коштів ми витратимо на закупівлю амуніції та іншого необхідного для наших колег» – розповів директор підприємства Григорій Заїчко.

Михайло Запавловський, своєю чергою, подякував колегам і обіцяв повернутися до роботи на підприємстві, як тільки-но настане перемога.

«Я повертаюся на фронт. Тому вже днями автомобіль виконуватиме бойові завдання. Дякую колегам за таку необхідну допомогу, за підтримку» – сказав Михайло.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version