НовиниЧеркасиКолективу «Дирекції парків» представили нового керівника

Колективу «Дирекції парків» представили нового керівника

-

- Advertisment -

У комунального підприємства «Дирекція парків» – новий директор. Ним став Геннадій Шевченко, який має досвід роботи в органах місцевого самоврядування. Сьогодні перший заступник міського голови Сергій Тищенко представив його колективу. Повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

Геннадій Шевченко
chmr.gov.ua

«До початку російського вторгнення ми мали багато грандіозних планів щодо розвитку парків Черкас. Ми переймали передовий досвід, зокрема, й у Харкові, залучали найкращих фахівців для розроблення проєктів. Реалізацію деяких з них ми планували розпочати вже у цьому році. Зокрема, розбудову нашої набережної. На жаль, війна внесла свої корективи, але переконаний, що Україна обов’язково переможе, і ми почнемо усе втілювати у життя», – наголошує Сергій Тищенко.
Новопризначений директор Геннадій Шевченко запевнив, що чітко усвідомлює завдання, поставлені міським головою Анатолієм Бондаренком перед ним та перед колективом.
Передусім ми маємо бути максимально успішними, підтримувати інфраструктуру і показати, що навіть у воєнний час ми можемо ефективно виконувати свою роботу. Я добре знайомий із ситуацією на підприємстві. Ми зробимо аудит, проведемо інвентаризацію і будемо працювати на результат», – зауважив Геннадій Юрійович.
Як розповів в.о. директора департаменту ЖКК Сергій Отрешко, нині комунальне підприємство «Дирекція парків» утримує 32 сквери, парки, об’єкти благоустрою та лісові квартали.
«Попри те, що місто зараз живе в умовах воєнного стану, ми не припиняємо роботи з впорядкування затишних місць для відпочинку, – прокоментував Сергій Володимирович. – Найголовніше, аби жителі й гості нашого міста відчували себе в безпеці та могли проводити вільний час у доглянутих парках і скверах».
Сергій Тищенко наголосив, що в КП «Дирекція парків» проведуть службове розслідування ситуації щодо імовірних корупційних схем на підприємстві.
«Ми проведемо об’єктивне розслідування, адже міська влада у ці важкі часи робить усе можливе, щоб місто працювало, а це підприємство є однією з візитівок Черкас, – підкреслив Сергій Олександрович.
Читайте також:

Російські пропагандисти стверджують, що в Умані знищили ракети до HIMARS

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x