НовиниЧеркащинаКольченко: "Ми скучили за атмосферою домашніх ігор!"

Кольченко: "Ми скучили за атмосферою домашніх ігор!"

-

- Advertisment -

Капітан "Черкаських Мавп" Олександр Кольченко розповів про те, як провів міжсезоння, про підготовку до нового баскетбольного року та про те, як чекає на домашні матчі команди, передає прес-служба "Мавп".

За словами Кольченка, це літо пройшло для нього миттєво і насичено:

"Здається, це найкоротше літо в моїй кар’єрі. Спочатку – неперевершені чемпіонські емоції. Потім на трохи приїхав додому. Далі була можливість зіграти за збірну з баскетболу 3 на 3. Мені захотілося спробувати щось нове для себе, прийняти цей новий виклик. Тим більше це можливість зіграти на чемпіонаті світу. Правда, під час змагань дещо посилив своє пошкодження. Тому замість відпочинку на морі, довелося їхати на операцію в Київ. Дуже швидко розпочався період реабілітації: процедури різні та масажі. Уже тренуюся. Відпочивати по суті не було коли, бо хотів якомога швидше розпочати відновлення. Вільний час, який був, я провів у колі із рідними та друзями", – каже він.

Капітан зазначає, що задоволений темпами свого відновлення від травми:

"Після операції три тижні не можна було особливих навантажень. У кінці липня я почав виконувати мінімальні вправи. По суті я досі проходжу реабілітацію. Але я задоволений темпами, якими відновлююся", – додав він.

Кольченко розказує про те, як команда розпочала підготовку до нового сезону:

"Ми зібралися 10 серпня, пройшли медогляд і розпочали тренування на свіжому повітрі. Це супроводжувалося прекрасною дружньою атмосферою. За літо ми скучили один за одним і за тренувальним процесом. Працювали в парку, на пляжу та на стадіоні. Це були різні тренування, які не перевантажували нас після відпочинку. Таким чином ми закладали фундамент для нашої функціональної готовності. Також займалися в тренажерному залі. Загалом тиждень працювали без м’яча. Наступний – по трохи почалася робота в спортзалі і тактична підготовка", – пояснює він

Далі по плану "Мавп" виліт у Прибалтику. Вже сьогодні зранку команда відправилася в Латвію, де відіграє два товариські матчі. Після цього візьме участь у турнірі в Литві. Повернення в Черкаси – 6 вересня.

"Головне моє завдання зараз – підійти максимально здоровим до перших матчів сезону: Суперкубку та єврокубків. Надіюся, темпи мого відновлення допоможуть відновитися і підготуватися повноцінно до ігор. Зараз команда працює максимально зосереджено, щоб відкрити сезон із перемог", – пояснює гравець.

Капітан команди закликав вболівальників прийти і підтримати "Черкаських Мавп" в перших домашніх іграх сезону:

"Ми дуже скучили за домашньою атмосферою і з нетерпінням чекаємо на перші домашні ігри. Ми запрошуємо всіх любителів баскетболу прийти і підтримати нас! Ми постараємося подарувати яскраві емоції і почати сезон із яскравих перемог, щоб зарядитися позитивом на весь рік", – завершив капітан.

Відзначимо, що свій перший домашній матч нового сезону "Черкаські Мавпи" проведуть 23-го вересня, гра відбудеться у рамках Суперкубку України у якій "Черкаські Мавпи" приймуть "Дніпро".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк прокоментував свій приїзд у збірну України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x