НовиниЧеркащинаКобець та Попов зіграли у першому турі чемпіонату України...

Кобець та Попов зіграли у першому турі чемпіонату України 3х3 (Фото)

-

- Advertisment -

Представники "Черкаських Мавп" відіграли на масштабному турнірі 3х3 у Києві. 28 червня у столичному Гідропарку відбувся перший з чотирьох турів чемпіонату України 3х3. 

У першому офіційному баскетбольному старті після карантину взяв участь один із найсильніших складів за всю історію українських стартів 3х3. Поряд з топовими любителями у змаганнях зіграли професіонали та гравці національної збірної. Загалом у чоловічому турнірі зіграли 29 команд, інформує пресслужба "Мавп".

"Черкаські Мавпи" на цьому турнірі зі своїми командами представляв гравець минулорічної основи клубу – Сергій Попов та вихованець команди – Олександр Кобець. Попов з командою "Контора" пробився з сита кваліфікації у основну сітку та зумів дістатися чвертьфіналу, за цю ж команду виступає ще один колишній представник нашого клубу – Олексій Адедиран. Хлопці поступилися в 1/4 "Вятрачку" – 17:21.

Олександр Кобець та його команда "Red Star" вважалася одним із претендентів на медалі стартового туру чемпіонату України. Окрім Олександра за "Red Star" виступав ще один екс-збірник 3х3 та чемпіон України у складі "Черкаських Мавп" Дмитро Липовцев, а також гравець "Київ-Баскету" Юрій Кондраков. Хлопці зуміли дістатися до фінального матчу, але у вирішальній видовищній грі поступилися ще одному досвідченого колектуву – "Динамо-Одеса" у складі Романа Новікова, Олексія Щепкіна, Ернесто Ткачука та Антона Мусієнка. Фінальний матч завершився з рахунком 21:16.

Третє місце посіла команда "Вятрачок" (Антон Давидюк, Микола Полюляк, Віталій Капко, Дмитро Кич), яка у втішному фіналі здолала колектив The City (Костянин Анікієнко, Дмитро Тихонов, Ярослав Кадигроб, Олександр Шашков) – 21:15. 

MVP чоловічого турніру став захисник Динамо Одеса Олексій Щепкін.

Другий тур чемпіонату України 3х3 відбудеться 11-12 липня на Заході України. Місце проведення турніру буде оголошено днями.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" продовжують тренувальний збір.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Дві команди з Черкас отримали медалі на змаганнях «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Минулого тижня команди закладів загальної середньої освіти міста Черкаси та області, які здобули перемоги на ⅠⅤ етапі національних змагань,...

У Черкасах провели чемпіонат із мініфутболу серед військових, правоохоронців та рятувальників

У Черкасах пройшов Чемпіонат обласної організації ЧОО ФСТ “Динамо” України з мініфутболу, в якому взяли участь військовослужбовці, працівники правоохоронних...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x