НовиниЧеркащинаКобець став найрезультативнішим гравцем за всю історію "Черкаських Мавп"

Кобець став найрезультативнішим гравцем за всю історію "Черкаських Мавп"

-

- Advertisment -

Олександр Кобець нещодавно побив рекорд результативності в історії "Черкаських Мавп". На сьогодні в активі баскетболіста 1528 очок у Суперлізі. Про це йдеться на сайті "Мавп".

Цього сезону Кобець побив результат легендарного Артура Джонсона, який за два сезони у "Черкаських Мавпах" здобув 1219 очок. Відрадно, що це досягнення підкорилося хлопцю, який пройшов усі етапи баскетольної школи "Черкаських Мавп". Ставав чемпіоном України серед юнацьких команд у складі двох різних вікових груп, виступав за молодіжні та юнацькі збірні України усіх вікових груп. Цього літа він став майстром спорту міжнародного класу, здобувши бронзу чемпіонату Європи 3х3. Менше місяця тому Кобець дебютував у національній збірній Україні, зігравши у кваліфікації до чемпіонату Світу проти Латвії.

За основну команду "Черкаських Мавп" Кобець дебютував ще у 2013-му, коли йому було 17 років.

Попри свій молодий вік, 21-річний захисник "Черкаських Мавп" має доволі висок індивідуальну статистику. У складі "Черкаських Мавп" в чемпіонаті Суперліги Кобець провів 143 матчів, за які у середньому за гру здобуває 10.7 очок. У поки найрезультативнішому для себе сезоні 2015/2016 Кобця було названо кращим атакуючим захисником Суперліги. На сьогодні Саша ще й гравець, який провів найбільшу кількість матчів за "Черкаські Мавпи".

Побачити у дії вихованця "Черкаських Мавп" в уболівальників є нагода 23-го та 25-го березня, коли у ПС "Будівельник" черкасці закриватимуть регулярний чемпіонат матчами проти "БІПИ" та "Хіміка". Онлайн квитки можна придбати за цим посиланням.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" провели школярам майстер-клас.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x