НовиниЧеркащина"Класичний український цинізм": конкурс управителів черкаських будинків знайшов обурення...

"Класичний український цинізм": конкурс управителів черкаських будинків знайшов обурення у Верховній Раді (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Говорити – не значить робити. Народний депутат Владислав Голуб порушив тему подвійних стандартів в українській політиці на прикладі Черкас і місцевого мера Анатолія Бондаренка. Ситуацію із конкурсом управителя будинків, що спричинила стрімке підвищення плати за помешкання, обранець виніс на загал у Верховній Раді.

"Усі ми знаємо, що "Батьківщина" начебто поступово і послідовно виступає за зменшення тарифів за комунальні послуги для населення. Думаю, партія має знати, що не всі її члени поділяють таку думку. Минулого тижня на моєму виборчому окрузі до мене звернулись люди у місті Черкаси. Вони перебувають у відчаї. Жителі мікрорайону "Лісовий" обурені цифрами, які отримали в оновлених платіжках за квартплату. Тарифи піднялися після призначення нового управителя багатоквартирних будинків ТОВ "Сантехбудконструкція", – каже нардеп.
 

Він наголосив, що за дивним збігом обставин, у тендері і конкурсі, які проводились, до участі допустили тільки одну компанію. І вона виграла тендер на обслуговування близько тисячі багатоквартирних будинків. За словами Голуба, ця компанія входить в орбіту впливу міського голови Анатолія Бондаренка – очільника обласної партійної організації "Батьківщина". Згідно ж із законом "Про житлово-комунальні послуги", у Черкасах повинні були провести прозорий конкурс.

Так, в нових платіжках згаданий тариф збільшився від 2,5 грн за м.кв. до 7.

"На всеукраїнському рівні я чую заяви "Батьківщини", яка нібито відстоює зниження тарифної політики в державі. Вони кажуть про те, що будуть боротись із цим тарифом. Але чомусь на рівні одного міста, де у них абсолютна влада, вони роблять зовсім інше – збільшують тариф. При цьому підрядник, який виграв конкурс, абсолютно нічого не робить, але плату вимагає", – зазначає обранець.
 

Владислав Голуб додає: рішення виконкому були скасовані під тиском громадськості. Але фракція партії "Батьківщина" 8 разів відмовлялась вносити дане питання у порядок денний. І на цьому не зупинилась.

"Вчора Бондаренко наклав вето на рішення міської ради про скасування рішення виконкому. Таким чином, ми маємо ситуацію класичного українського цинізму. Обіцяємо одне, але робимо зовсім інше. А потім задаємось питанням: чому у тих же Черкасах рейтинг цієї партії стрімко іде вниз? Відповідь проста: вона прихована у якості людей, які на місцях представляють "Батьківщину", – мовив народний депутат.
 

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський мер ветував рішення сесії про скасування скандальних договорів з монопольним управителем.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x