НовиниОсвітаКіберполіція підписала меморандум про співпрацю з Черкаським бізнес-коледжем

Кіберполіція підписала меморандум про співпрацю з Черкаським бізнес-коледжем

-

- Advertisment -

Меморандум про співпрацю було укладено між Департаментом кіберполіції та Черкаським державним бізнес-коледжом, на базі якого проводиться навчання студентів за напрямком «комп’ютерна інженерія». Про це повідомляють у поліції Черкаської області. 

У заході взяли участь заступник начальника відділу протидії кіберзлочинам Андрій Тютенко та тимчасово виконуючий обов’язки директора Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін. Відтепер сторони взаємодіятимуть з питань протидії кіберзлочинності в Україні та у працевлаштуванні здобувачів вищої освіти даного закладу.

Підписання меморандуму дає змогу студентам бізнес-коледжу проходити навчальну практику в підрозділі кіберполіції та можливість подальшого працевлаштування. В свою чергу представники кіберполіції будуть залучатися до навчальних лекцій, проводити роз’яснювальну роботу з кібербезпеки та безпечного використання інтернет мережі.

Все це сприятиме підвищенню практичних навичок студентів з реагування на інциденти у сфері кібербезпеки, кібероборони та кіберзахисту, та дозволить в подальшому долучитися до лав кіберполіції України.

Читайте також:

Вихованки студії фітнесу та сучасного танцю «Грація» Черкаської гімназії № 31 здобули нагороди на Всеукраїнському фітнес-турнірі «Різдвяні канікули», у межах якого відбувся Чемпіонат України з фіт-денс у Черкасах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині рятувальники зводять укріплювальні дамби

У зоні підтоплення та на понижених прирічкових територіях Черкаської області рятувальники вживають превентивних заходів для запобігання погіршенню ситуації. Про...

Нардеп від Черкащини задекларував понад 1,3 млн грн доходу

Народний депутат України від «Слуг народу» Сергій Нагорняк задекларував за 2023 рік понад 1,3 млн грн доходу. Це зарплата,...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x