НовиниЧеркащинаКерівники черкаських ОСББ вимагатимуть співфінансування на позаплановій пленарці

Керівники черкаських ОСББ вимагатимуть співфінансування на позаплановій пленарці

-

- Advertisment -

З’являться на пленарку і вимагатимуть, аби врешті фінансові питання, які стосуються ОСББ, були внесені до розгляду й вирішені. З такою заявою виступили на засіданні виконкому, яке врешті відбулось 26 вересня, керівники об’єднань. Про це повідомляє кореспондент vikka.ua.

Згідно з порядком денним, на сьогоднішньому засідання виконкому мав бути розглянутий пункт про розподіл коштів для 67 ОСББ міста. Останнім гроші передбачені на капітальній ремонтні роботи в житлових будинках. Однак виділення фінансів виявилось неможливим. Адже не дивлячись на багаторазові звернення містян (деякі ОСББ подавала свої заявки ще в травні), рішення про співфінансування владці прийняли лише 22 серпня, під час таємної виїзної сесії в Каневі. Однак днями виконання цих рішень були зупинені Черкаським адміністративним судом за позовом Олександра Радуцького. Його й звинуватив у проблемах містян заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар. Мовляв, саме через фемідне рішення черкасцям буде крапати на голову зі стель квартир.

"Нам все одно до ваших політичних ігор, – заявили представники ОСББ. – Нам важливо отримати гроші на проведення робіт. Залишилось два тижні до опалювального сезону. Коли люди йтимуть до вас щодня з тим, що в них тече дах, затоплює підвал чи вони замерзають, будете пояснювати, хто винен, а хто ні. Ми просили вирішити ці питання з весни. Чомусь виконком зібрався за їх розгляд тільки після судових ухвал щодо коштів".

Відтак керівники об’єднань пообіцяли: навідаються на заплановане на завтра засідання сесії Черкаської міськради, аби місцеві обранці їх почули. Інакше, кажуть, роздаватимуть жителям своїх будинків портрети депутатів, які відмовились вирішувати питання співфінансування ОСББ.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за підтримки черкаського депутата було утеплено труби опалення в одній із багатоповерхівок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x