додому Новини Черкащина Керівника черкаського аеропорту судитимуть за хабар

Керівника черкаського аеропорту судитимуть за хабар

0

Прокуратура Черкаської області скерувала до суду справу, яка стосується виконувача обов’язків директора КП "Аеропорт Черкаси" Черкаської обласної ради та її помічника. Їх звинувачують у отриманні хабара від директора одного з товариств міста. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачені упродовж червня цього року вимагали 70 тисяч гривень від директора одного з товариств міста за підготовку пакету документів та підписання договору оренди приміщення, яке перебуває на балансі КП "Аеропорт Черкаси". Із зазначеної суми затримані отримали першу частину хабара в сумі 50 тисяч гривень.

Злочинців піймали 16 червня цього року "на гарячому" працівниками прокуратури Черкаської області, Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

За скоєний злочин затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Як повідомляв vikka.ua, у офісі черкаської поліції охорони проводять обшук.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version