НовиниОсвіта«Батьки-ублюдки, довбо***и»: керівниця черкаського Палацу молоді договорилась у соцмережі...

«Батьки-ублюдки, довбо***и»: керівниця черкаського Палацу молоді договорилась у соцмережі до догани

-

- Advertisment -

Керівниця Черкаського міського палацу молоді Олена Петрова отримає догану за агресивні висловлювання щодо екзотичних імен, які батьки дають дітям.

Емоційні обговорення навколо цієї теми виникли учора, 14 липня, під дописом сайту vikka.ua у Facebook. Олена Петрова назвала рідкісні імена, якими черкащани називали своїх дітей у першому півріччі 2021 року, «хернею і безглуздим поєднанням літер». А самих батьків – «довбо****ми і ублюдками». А після того, як здійнявся скандал, жінка відредагувала свій емоційний допис.

Відомі чиновники і активісти Черкас не дали цьому інциденту «загаснути». Депутат облради Олександр Радуцький зазначив, що людина з таким світоглядом має піти у відставку. Також закликав до належної реакції заступницю міського голови Анастасію Чубіну.

Аналогічної думки і журналіст Артур Чемирис:

«Вона вирішила, можна не думати, що і коли пишеш, якщо сидиш у прохолоді комунального закладу в таку спеку. Сподіваюсь, десь у глибинах Департаменту освіти та гуманітарної політики знайдуть вагомі аргументи, аби виправити прогалини у світогляді такої важливої персони місцевого самоврядування. Ключове, що ця зірочка навіть не додумалась вибачитись за свої слова…»

Згодом Олена Петрова таки написала пост-вибачення, у якому пояснила свою поведінку надмірною емоційністю. Також зауважила, коментарі у соціальній мережі несли особисту думку та мали приватний характер. А відповідно, до її роботи ніякого відношення не мали.

«Кілька моїх коментарів стосовно дитячих імен викликали бурхливе обговорення у соціальних мережах. Спершу приношу вибачення усім, кого ці коментарі образили. Не мала наміру це зробити, як і вцілому давати оцінку особистому вибору батьків. Особливо тепер, коли є велика кількість інтернаціональних родин… і можуть мати місце навіть самі незвичні для українського сприйняття імена. Хоча особисто я підтримую наших таких звичних і мелодійних Тетян, Олесь, Світлан, Іванів, Олексіїв… – каже керівниця Палацу молоді. – Разом із тим, розумію реакцію людей, бо коментарі мяко кажучи різкуваті. Але я людина емоційна – спочатку дії, а потім висновки з цих дій».

У міській владі відреагували на неприємний інцидент. На своїй сторінці у Facebook Анастасія Чубіна сказала, що Петровій вручать догану.

«Мене обурює подібна поведінка і висловлювання, тим паче, що вони були зроблені публічно на найбільшій соціальній платформі сьогодення. Ніхто не має жодного морального права осуджувати вибір іншої людини, тим паче публічно і в такій формі. Ми не просто проведемо виховну роботу з керівницею закладу культури. Вона отримає догану. Публічні особи залишаються такими 24/7 і точно мають гарно думати перед тим, як дозволяти собі подібну поведінку та висловлювання!» – наголосила заступниця міськради.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Центрі матері та дитини ремонтують третій поверх гінекологічного корпусу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами. До простору «Затишно space» черкащанки могли прийти разом зі своїми...

Поліція повідомила деталі смертельної ДТП на Уманщині

Автопригода сталася біля села Паланка Уманського району. Зіткнулися автомобілі ВАЗ та Fiat, внаслідок чого є загибла і постраждалий. За...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x