НовиниЧеркащинаКерівництво кримінальної поліції України провело в Черкасах підсумкову нараду...

Керівництво кримінальної поліції України провело в Черкасах підсумкову нараду (ФОТО)

-

- Advertisment -

У суботу 20 жовтня у Черкасах відбулась підсумкова нарада кримінальної поліції України під головуванням першого заступника Голови Нацполіції – начальника кримінальної поліції В’ячеслава Аброськіна. Участь у роботі наради взяли керівники всіх підрозділів кримінального блоку поліції України, інформує прес-служба ГУНП у Черкаській області.

Під час наради її учасники обговорили результати роботи за 9 місяців цього року у сфері розкриття загально кримінальних злочинів, протидії організованій злочинності, незаконному обігу зброї та наркотиків, торгівлі людьми та за іншими напрямками роботи.

Так, було з’ясовано, що упродовж 9 місяців 2018 року в Україні зменшилася кількість зареєстрованих злочинів порівняно з таким же періодом 2017 року – з 420 тисяч до 386 тисяч кримінальних правопорушень. При цьому кількість тяжких і особливо тяжких злочинів з цього числа зменшилася на 11 відсотків – зі 155 тисяч до 138 тисяч. Найбільший масив серед скоєних злочинів становлять крадіжки (191 тисяча) та шахрайства (27 тисяч).

Крім того, виявлено майже 200 груп нелегальних мігрантів, в яких перебувало більше тисячі нелегалів. До суду направлено 2,2 тисячі кримінальних проваджень, де підозрюваними є іноземці.

В’ячеслав Аброськін зазначив, що одним з основних завдань, яке стоїть перед оперативними працівниками, є виявлення та ліквідація каналів постачання зброї та боєприпасів.

"Лише цього року ми вже провели дві операції "Зброя та вибухівка". За час проведення останньої з них з незаконного обігу вилучено та направлено на дослідження 913 одиниць вогнепальної зброї, 804 гранати, 266 вибухових пристроїв. Також вилучено майже 100 тисяч набоїв та 195 кг вибухових речовин", – зауважив Аброськін.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 12 черкащан звільнили від кримінальної відповідальності за добровільну здачу зброї.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x