НовиниКазашка родом із Городища знайшла своїх тіток через соцмережі

Казашка родом із Городища знайшла своїх тіток через соцмережі

-

- Advertisment -

Через соціальні мережі сестри Катерина Міщенко та Лідія Коваленко з Городищини за десять років змогли розшукати свою племінницю Марину з далекого Казахстану. Про це пише видання "Нова Доба".

Марина – донька їхнього брата Миколи, який розлучився з дружиною 1975 року, коли дівчинка була ще малою. З мамою Маринина виїхала в Казахстан, де жили її родичі. Зв'язки з Городищем відтоді припинилися.

"Ми зажди знали, що десь у Казахстані живе наша племінниця, – розповідає Катерина Міщенко. – Хвилювалися за неї. Уявляли, що Марина вже доросла, хотіли дізнатися, як склалася її доля, чи потрібна наша підтримка. Зверталися за допомогою на телебачення. Але безрезультатно, адже Марина вже вийшла заміж і змінила батькове прізвище Сухенко на чоловікове Кіссер".

Жінка також знала, що в Городищі живуть її рідні. 5 років тому знайшла своїх тіточок через соціальні мережі в Інтернеті. Почали листуватися, спілкуватися по телефону. Марина та її доньки приїздили в Україну, городищенські родичі гостювали у неї в селищі Байтерек Алматинської області.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У школах Черкас цьогоріч – 1337 випускників

31 травня у Черкасах пролунав останній дзвінок 2023-2024 навчального року. Вже третій рік поспіль українці відзначають це свято в...

На Черкащині у двір працівника ТЦК кинули гранату: члени родини не постраждали

У Катеринополі, що на Черкащині, у двір домоволодіння працівника місцевого ТЦК та СП кинули вибуховий пристрій. Про це повідомляє...

Цікаве:

Топер для дивана: вибираємо правильно

Топер – це тонкий матрац без пружин, який здатний...

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x