НовиниКава, смаколики, безкоштовний пунш для жінок та дитяча карусель:...

Кава, смаколики, безкоштовний пунш для жінок та дитяча карусель: черкаський парк став центром родинного відпочинку (ФОТО)

-

- Advertisment -

Родини з малюками, школярі зі скейтами та на роликах, велосипедисти усіх вікових категорій, бабусі з онучатами і, звісно ж, закохані пари. У вихідний день з нагоди жіночого свята найбільший парк міста став центром родинного відпочинку, повідомляє "Дирекція парків".

– Ми спеціально приїхали сьогодні до міста, щоб погуляти парком, побувати на мосту Кохання, будемо дуже раді, якщо тут ще й колесо огляду знову поставлять, – ділиться враженнями молода пара зі Сміли.

Цього дня в парку представниць прекрасної статі безкоштовно частували фруктовим пуншем, продавали каву та смаколики, працювала дитяча карусель.

– Зранку у парку було порожньо через туман, а пообіді, як вийшло сонечко, з'явилося багато відвідувачів, – розповідає оператор каруселі Микола Захарович. – У парку завжди є люди, та більше відвідувачів у нас вже після Великодня та травневих свят.

Саме після Великодня розпочинають свою роботу і атракціони. Наразі працює лише карусель "Фігурна" у святкові та вихідні дні з 11-ої до 17-ої години. Адміністрація КП "Дирекція парків" запрошує жителів та гостей міста до черкаського "Соснового бору" й обіцяє: свіже повітря та краєвиди Дніпра неодмінно подарують гарний настрій.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанкам-водіям поліцейські дарували квіти та листівки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин виборов “золото” на Кубку Європи із дзюдо

Золоту нагороду на Кубку Європи із дзюдо здобув черкаський дзюдоїст Ілля Назаренко. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці секретар...

У Чигирині відбувся перший матч чемпіонату Черкаського району з футболу

Перший матч чемпіонату Черкаського району з футболу розпочався з урочистого підняття прапору та хвилини мовчання. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x