НовиниЧеркащинаКатеринопільська громада провела в останню путь загиблого воїна

Катеринопільська громада провела в останню путь загиблого воїна

-

- Advertisment -

Жителі Катеринопільської територіальної громади створили живий коридор, щоб провести в останню путь Вадима Івановського, 31-річного воїна, який загинув під час ворожого штурму. Про це повідомила пресслужба громади.

Вадим Петрович Івановський народився 6 жовтня 1992 року в селищі Петрівка Луганської області. Після закінчення школи він продовжив навчання в Луганському вищому професійному училищі автосервісу, здобувши спеціальність автослюсаря та посвідчення водія. Відслуживши строкову військову службу, з 2015 року він брав участь в антитерористичній операції АТО/ООС.

У 2020 році Вадим вступив на військову службу за контрактом. Він служив старшим солдатом, стрільцем-зенітником у зенітному відділенні зенітно-ракетного взводу однієї з військових частин Збройних Сил України. За зразкове виконання військових обов’язків та професіоналізм Вадим був неодноразово нагороджений грамотами командира військової частини.

Вадим Івановський загинув 27 травня 2024 року на Донеччині під час відбиття ворожого штурму, залишаючись до останнього вірним військовій присязі та українському народу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Анатолій
Анатолій
1 місяць тому

Ви журналісти, чи писаки? Чому ніде не відображено, який саме стосунок мав загиблий Герой до Катеринополя, Катеринопільської громади, чи якогось населеного пункту колишнього Катеринопільського району?

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x