НовиниЧеркащинаКатегорійні діти Черкас отримають новорічні подарунки від міської влади

Категорійні діти Черкас отримають новорічні подарунки від міської влади

-

- Advertisment -

Черкаські депутати проголосували за внесення змін до міської Програми організації та проведення у м. Черкаси державних та місцевих свят, відзначення визначних історичних подій, інших заходів на 2017-2021 роки. А саме: виділення додаткового фінансування у розмірі 140 тисяч на придбання майже 2,5 тисяч подарунків для категорійних дітей до Нового року. Про це йдеться на сайті мерії.

Як розповіла директор департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Лілія Маліщук, така традиція у нашому місці зберігається вже давно. З нагоди новорічних свят міська влада  щороку організовує для черкаської малечі костюмовані розважальні заходи, вистави, концерти з конкурсами та призами, де обов’язково кожній такій дитині вручається подарунок.

Зокрема, дітям-сиротам, напівсиротам, дітям батьків, позбавлених батьківського піклування, малечі, батьки яких загинули при виконанні службових обов’язків, а також – в АТО, дітям учасників АТО, дітям з інвалідністю та іншим.

"Міська влада й надалі дбатиме про черкаських дітей і робитиме все можливе, аби кожен з категорійних дітлахів, які, можливо, волею долі, дещо недоотримували у своєму житті, почувались щасливими у такі бажані та очікувані новорічні свята. Тож представникам від міської громади, які напередодні висловлювали занепокоєння, що окремі діти лишаться без новорічних солодощів, не варто хвилюватись з цього приводу. Оскільки  вже нині нами здійснюються належні кроки з придбання подарунків для категорійної малечі", – запевнила Лілія Миколаївна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах встановили головну новорічну ялинку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x