додому Новини Освіта Картопля в молоці, пудинг з кип’яченою сметаною: для черкаських дошкільнят складають нове...

Картопля в молоці, пудинг з кип’яченою сметаною: для черкаських дошкільнят складають нове меню

0
namysto.blogspot.com
namysto.blogspot.com

Департамент освіти та гуманітарної політики розробив нове перспективне меню для черкаських дитсадочків. Нині воно перебуває на розгляді у фахівців Держпродспоживслужби, які озвучать свої зауваження та пропозиції.

 

Про це повідомив у Facebook очільник департаменту Сергій Воронов.

 

«Варто зазначити, що Держпродспоживслужба наполягає на збільшенні калорійності харчування в закладах, а це означає і можливе здорожчання послуги. Крім того, Держаудитслужба в одному із висновків зазначила як порушення те, що місто протягом останніх років дофінансовувало в розмірі 40% відповідну плату за харчування, мабуть, маючи на увазі, що всі 100% мають платити батьки? Але я вірю у здоровий глузд при ухваленні тих чи інших рішень у цьому питанні. Місто має нести соціальну нішу в цьому напрямку і підтримувати батьків. Тому досить важливо отримати зворотній зв’язок від батьків дітей, наших працівників кухні, адміністрації, саме вони безпосередньо знають про потреби малечі», – зазначив Воронов.

 

Жителів Черкас просять переглянути перспективне меню та внести свої зауваження чи пропозиції. Їх можна писати особисто Сергію Воронову, на сторінку департаменту у Facebook, або ж офіційний листом. Пропозиції приймаються протягом тижня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час суворого карантину черкаські школярі навчатимуться дистанційно.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version