НовиниЧеркаси"Картка черкасця": для чого вона і як її отримати?...

“Картка черкасця”: для чого вона і як її отримати? (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Пані Валентина прийшла в банк отримати “картку черкасця”. Розповідає: для цього наперед записалася в чергу. І вже сьогодні, за декілька тижнів, змогла її оформити.

“У ногу з часом ідем, все щось нове, хочеться теж спробувати. Як воно насправді буде, може буде краще”, – розповідає Валентина Колоденко.

Вирішила отримати картку й пані Тетяна. Каже: як тільки дізналися, відразу стали з чоловіком в чергу, бо ж вважають таке нововедення зручним.

“Тому що потім все прив’язується, всі пільги, всі, які є виплати і он проїзний документ. Буде все, тому рано чи пізно все одно потрібно отримувать, поки зараз людей нема. Ми записались десь тижня два чи три назад”, – зазначає Тетяна Швець.

Картка черкасця є проїзним документом для транспорту. Нею можна буде оплатити поїздку або засвідчити, що людина має пільги. Мають змогу її отримати всі зареєстровані жителі міста.

“Карток видано на даний момент вже більше 3000. Вона ділиться на дві категорії: пільгові і не пільгові. Картка була на початку як картка як проїзний квиток. Ми хочемо втілювати, щоб ця карта була проїзним квитком абсолютно на всі види транспорту в перспективі”, – розповідає перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Крім того, картка черкасця повністю платіжна. На неї можна отримувати пенсії, зарплату та розраховуватися у різних закладах. Згодом черкасці матимуть ще й заохочення від торгових мереж, заправок, аптек та магазинів. За оплату карткою у деяких закладах клієнтам повертатиметься невелика частина коштів.

“Вони будуть отримувати пільги, тобто від 5 до 10% буде повертатись кешбек на карту. Наша головна мета, щоб це був і проїзний квиток, і карта розрахунку, і картка, яка має безпосередньо безліч переваг”, – пояснив Сергій Тищенко

Повернені кошти від покупок накопичуватимуться у так званому соціальному гаманці на карті. Потім їх черкасці зможуть витратити.

“Оплатити комуналку чи в зоопарк, чи в парку, тоїсть таким чином ми маємо створити таку бізнес-систему в місті, яка допоможе як і пересічному громадянину міста Черкас отримати знижку, отримати кращий сервіс і також кошти йтимуть на бізнес, який працює в Черкасах”, – розповів керівник відділення банку-партнера Костянтин Саленко.

Бажаючі можуть отримати картки у мерії, департаменті соцполітики, Центрі обслуговування громадян або у відділенні банку-партнера. Попит великий, тому потрібно наперед ставати в чергу. Нині вони розписані до липня-серпня. Планують для видачі карток відкрити додаткові приміщення, тому за місяць, очікують, черги зменшаться.

“Картка черкасця безкоштовна, безкоштовні над цією карткою також є транзакції, тому вона є зручною для використання, зачислення пенсії або заробітної плати”, – додав Костянтин Саленко

Проте над удосконаленням карти продовжують працювати. У мерії кажуть: хочуть збільшити перелік закладів, де черкасці зможуть отримувати знижки та кешбек. Розробляють і спеціальний додаток для смартфонів, який буде поєднаний з картою.

 

 

Читайте також:

На пляжах Черкас нині проводять роботи із благоустрою. Комунальники демонтували деревяні настили та проводять  рекультивацію піску. А на одному із пляжів замислили експеримент. 

 

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

У Черкасах відновив роботу велопатруль

Від сьогодні на вулицях Черкас знову з'являться велопатрульні. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Вони продовжать роботу з...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x