НовиниКарпа майже продалася за 1000 гривень

Карпа майже продалася за 1000 гривень

-

- Advertisment -

Тисячу гривень для армії може заробити Ірена Карпа вже сьогодні. На аукціоні побачень, де збирають гроші для бійців АТО, остання ставка за лот № 92 склала 1000 гривень. Про це повідомляють у Facebook на сторінці "Купи зустріч – допоможи Україні".

Торги на аукціоні завершуються сьогодні об 23.59. За відому українську письменницю, співачку, журналістку та телеведучу родом з Черкас вже пообіцяли 1000 грн.

"Ну що, друзі, продаємо речі для армії, продаємо машини для армії… Тепер продаємо добре і вічне. Є охочі повечеряти з письменницею і книжки вголос почитати? Буду на книжковому форумі у Львові, підемо пундики їсти і читати, хто буде чемний, книжку загорну з собою", – обіцяє Карпа переможцю.

Нагадаємо, письменниця вже продала Машину Білочку, свою легендарну сукню з написом "Путін –  х**ло  ла-ла-ла", у якій відома співачка  виступила на концерті у Тернополі. Також вона бере участь у ще одному аукціоні побачень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x