НовиниЧеркащинаКардіохірург із Черкас показав свою мрію (ФОТО, ВІДЕО)

Кардіохірург із Черкас показав свою мрію (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Кардіохірург Олег Журба, запевняє чергового пацієнта, що йому буде зроблено найкращу операцію. Нині в Черкаському обласному кардіологічному центрі  проводять близько півтори тисячі оперативних втручань на рік. Операції на відкритому серці, пересадка серця уже не є подією для закладу. А в перший рік діяльності кардіоцентру , у 2004 році їх було 70.

ОЛЕГ ЖУРБА, КАРДІОХІРУРГ

Потім 120 , 150 потім 200 потім 300. І вони стали настільки різнопланові , ми покрили все що можна покрити . Любе оперативне втручання для дорослої людини ми можемо виконувати

Завдяки ринку лікарів та медичних послуг які  в Україні запустила реформа медичної галузі  , досягнення кардіологічної та кардіохірургічної служби Черкащини не лишилися поза увагою пацієнтів. Їх кількість та географія значно збільшилися. Відповідно, кількісно та якісно розширився і штат медичного закладу. Незмінною лишилася лише матеріальна база. З 2009 року  Кардіоцентр розташовується у приміщенні школи, яке після реконструкції стало медичним закладом.

ОЛЕГ ЖУРБА, КАРДІОХІРУРГ

Ми маючи маленьку площу вимушені швидше працювати для того щоб задовольнити більшу кількість пацієнтів, але ми повинні розширитися щоб давати окрім якості іще і комфорт для наших пацієнтів.

Олег Журба гортає сторінки проекту своєї мрії, добудови та розширення матеріальної бази кардіоцентру. Його реалізація, запевняє фахівець дозволила б отримувати  у Черкасах повний спектр кардіологічної та кардіохірургічної допомоги.

Добудову  Черкаського обласного кардіологічного центру було включено у проект «Велике будівництво. Уже за півтора- два роки мав постати новий корпус у якому розмістили б діагностичне відділення, кардіохірургічне відділення та відділення яке б займалося церебно- воскулярною патологією. Немов, відчували і передбачили у цьому корпусі бомбосховище. Новобудову планували поєднати переходом зі старим корпусом. Фахівці підрахували, що пацієнтів стало б відсотків на 30-40 більше, тому персонал уже готувався до нового ритму та умов роботи. Війна зруйнувала всі плани

ОЛЕГ ЖУРБА, КАРДІОХІРУРГ

Я б ніколи про це не говорив як би це була просто мрія. Все мало початися. Наша держава зараз опікується людьми які залишилися без будинків без- житла і це правильно.

З початком бойових дій роботи у Черкаському обласному кардіологічному центрі додалося,  адже Черкаси та область активно приймали вимушено переміщених осіб. Також , Олег Журба закликає не забувати про статистику, а вона свідчить, що в Україні  68 % смертей стаються внаслідок серцево- судинних хвороб.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Городищині проведуть в останню путь захисника

Війна відібрала життя військового з Черкащини Олександра Подокоци. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Городищенської міської ради. Олександр Анатолійович Подокоца, який...

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x