додому Новини Черкащина Капітан збірної України відпочиває на Черкащині (ВІДЕО)

Капітан збірної України відпочиває на Черкащині (ВІДЕО)

0

Багаторічний лідер жіночої збірної України та одна з кращих баскетболісток світу – Аліна Ягупова, попри міжнародні контракти, літо традиційно проводить в Україні – на Черкащині. Капітан збірної України, яка нещодавно підписала угоду з турецькою «Чукуровою», зараз знаходиться в невеличкому місті Городище, що на Черкащині.

Уже у вересні Ягупова має спробувати свої сили у баскетболі 3х3 та вперше для себе зіграти за збірну України у цьому виді спорту на чемпіонаті Європи.

«Чесно скажу, раніше я не бачила себе уже цьому виді спорту, – каже Аліна. Але сьогодні так треба, сьогодні про Україну та наш прапор потрібно думати усім. Хлопці та дівчата про нас думають на передовій, а кожен з тих, хто в тилу має максимально допомагати країні, як може та вміє. Де б ми не були – це наша Батьківщина і навіть у війну ми маємо повертатися сюди і допомагати»

Цікаво, що фактично через дорогу від її будинку у Городищі Аліна знайшла баскетбольну конструкцію, одну з тих, яку кілька років тому тут встановили за програмою Федерації баскетболу України «Баскетбол у кожен двір». Аліна випробувала ігровий майданчик та конструкцію і залишилась задоволеною.

«Можу лише подякувати президенту Федерації Баскетболу – Михайлу Бродському, за те, що він робить для українського баскетболу. З упевненістю скажу, що він завжди цікавиться у всіх процесах збірної особисто. Я реально здивувалась, коли у Городищі, де я зараз, через дорогу від мого будинку побачила баскетбольний щит з логотипом ФБУ. Для розуміння, це населенний пункт в 13 тисяч жителів. Мені приємно констатувати той факт, що навіть у глибинках України таке зроблено для людей та насамперед дітей».

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version