додому Новини Черкащина Капітан "Черкаських Мавп" висловив подяку за сезон клубу та вболівальникам

Капітан "Черкаських Мавп" висловив подяку за сезон клубу та вболівальникам

0

Капітан "Черкаських Мавп" Олександр Кольченко, який відіграв в Черкасах свій четвертий сезон, подякував вболівальникам, адміністрації клубу, тренерам та за черговий яскравий сезон.

Про це повідомляє пресслужба "Черкаських Мавп".

"Хлопці, спасибі за кожну хвилину проведену з вами. Хоч не все і не завжди у нас виходило, але скажу зі 100% упевненістю, що в кожен ігровий момент всі ми віддавалися повністю грі, і билися один за одного. Це було круто. Дякую тренерам, що допомагали нам ставати сильнішими на майданчику, мудрішими в житті. Спасибі медперсоналу, що нас лікували і ставили на ноги. Спасибі керівництву за віру в нас і можливість займатися улюбленою справою. І звичайно ж величезне спасибі нашому шостому гравцеві, нашим улюбленим і відданим уболівальникам. Без вас не було б того драйву і запалу, що панував на наших домашніх іграх "Черкаських Мавп", – зазначив у соцмережі Олександр Кольченко.

Нагадаємо, що в Черкаси Олександр Кольченко потрапив в 2016 році, перейшовши до команди Максима Міхельсона з литовського "Невежиса".

В останньому сезоні в Черкасах капітан "Мавп" провів 17 ігор, за які набирав у середньому 10.2 бали, 1.9 підбирань, 1.8 передач.

У попередніх сезонах статистика гравця є наступною:

Сезон 2016/17 – 13.9оч. 
Сезон 2017/18 – 17.0оч. 
Сезон 2018/19 – 17.1оч.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" поступились "Дніпру" в нелегкому поєдинку.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version