додому Новини Черкащина Капітан “Черкаських Мавп” розпочав підготовку до чемпіонату світу

Капітан “Черкаських Мавп” розпочав підготовку до чемпіонату світу

0
Капітан
Капітан "Черкаських Мавп"

Капітан “Черкаських Мавп” Іван Ткаченко у складі збірної України почав підготовку до матчів чемпіонату світу. Про це йдеться на сайті “Черкаські Мавпи”.

У Києві стартував збір національної чоловічої команди України. У столиці підопічні Айнарса Багатскіса готуються до стартових матчів відбору на чемпіонат світу 2023 року.

Чоловіча національна збірна України під керівництвом Айнарса Багатскіса розпочала в Києві підготовку до стартових матчів кваліфікації чемпіонату світу з баскетболу 2023 року.

Команда зіграє 26 листопада в Тбілісі проти Грузії та 29 листопада в столичному Палаці спорту проти Північної Македонії.

Визвані у розташування збірної гравці вже приступили до тренувань. 21 листопада, у тренувальному процесі приймали участь всі гравці, окрім двох наших легіонерів – Артем Пустовий та Володими Герун лише ввечері прибули до розташування збірної, тому до тренувань приступлять 22 листопада.

Вже у четвер збірна України вирушить до Грузії на стартовий матч кваліфікації.

Окрім Івана Ткаченка у таборі збірної працює і головний тренер Черкаських Мавп Максим Міхельсон, а також вихованці баскетбольної школи клубу Дмитро Скапінцев і Олександр Кобець.

Як повідомляла vikka.ua, черкащанин виборов нагороди чемпіонату світу.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version