НовиниКапітан "Черкаських Мавп": Гра з "БІПою" – це матч...

Капітан "Черкаських Мавп": Гра з "БІПою" – це матч року

-

- Advertisment -

Вже 24 березня у Суперлізі Парі Матч розпочинається найцікавіше – стадія плей-оф. Щоправда, на чвертьфінальному етапі у деяких парах різниця у класі кидається у вічі, чого не скажеш про суперництво "Черкаських Мавп" і "БІПИ" (Одеса). Напередодні гри прес-служба ФБУ поспілкувалася з капітаном "Черкаських Мавп" Андрієм Кальніченком.

"Обіграти у чвертьфінальній серії плей-оф "БІПУ" можна за рахунок самовіддачі гравців і виконання усіх вимог тренера. Це насамперед", – зазначає капітан команди.

Він визнає: статистика попередніх ігор з одеситами складається не на нашу користь.

"На папері вони можуть мати сильніший вигляд, але хто є хто, покаже гра у п’ятницю. Це баскетбол, тут загадувати неможливо. Попередньо так, хтось може бути більш, хтось менш сильним. Хтось у турнірній таблиці вищий, хтось нижчий. Але кожний гравець виходить, віддаєтться повністю грі і результат отримуємо в той день, в ту хвилину, коли граємо. До гри можна розмірковувати, прогнозувати, говорити про все, що завгодно. А гра вже розставить усе по своїм місцям", – зауважує Андрій Кальніченко.

Те, що черкаська команда проводить перший матч вдома, може допомогти виграти гру.

"Завжди є перевага свого майданчика. Якщо ти першу гру виграв, а другу можна програти на виїзді, то вирішальшу гру гратимемо вдома. Думаю, ми не будемо проводити розрахунків – досягти свого у двох, або трьох іграх. Просто будемо виходити на кожний матч і намагатимемося виграти", – пояснює капітан команди.

До гри із "БІПою" "Черкаські Мавпи" провели спеціальні тренування.

"Ми вивчаємо слабкі і сильні сторони суперника. Вважайте, що для нас зараз це гра року. До неї ми йшли увесь чемпіонат. Тут або виграєш і йдеш далі, або ж програєш, і сезон закінчуєш. То ж готуємося до першої гри у серії дуже ретельно. Випробовуємо нові зв’язки, взаємодію, серйозно готуємося", – розповідає Андрій Кальніченко.

Команда "Черкаських Мавп" налаштована тільки на серйозну боротьбу.

"У команді мікроклімат чудовий. Усі хлопці абсолютно адекватні, усі розуміють важливість моменту, тому готуються напрочуд ретельно. Ніхто не випадає, усі в обоймі, ніяких нарікань нема. Усі усвідомлюють важливість протистояння", – додає Андрій Кальніченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" зустрілися із "сонячними дітьми".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x