додому Новини Черкащина Капітальний ремонт мосту проводять у Городищі (Фото)

Капітальний ремонт мосту проводять у Городищі (Фото)

0

Продовжуються будівельні роботи з реконструкції шляхопроводу через залізничну колію та підходів до нього на автомобільній дорозі державного значення Н-01 Київ–Знам’янка на ділянці км 164+068 у місті Городище.

Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.

Так, 27 листопада розпочалися роботи із влаштування 24 балок прогонової будови, влаштування та укріплення конусів шляхопроводу. По завершенню цих робіт, розпочнуться роботи із влаштування опалубки та омонолічування балок для влаштування монолітної плити основного проїзду і перехідних плит.

Вже проведено демонтаж старої будови шляхопроводу, побудованого 58 років тому, завершено бурові роботи із влаштування буронабивних паль, ростверків та опор майбутнього шляхопроводу.

Реконструкція шляхопроводу передбачає розширення проїжджої частини, облаштування нових опор шляхопроводу, прогонових споруд, заміну балок, влаштування водовідведення, облаштування тротуару, влаштування нового бар’єрного та перильного огородження, нанесення дорожньої розмітки, влаштування штучного освітлення мосту. Також буде влаштовано нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу, встановлено нові дорожні знаки. Роботи з реконструкції шляхопроводу будуть завершені цього році.

Цього року на автодорозі державного значення Н-01 Київ–Знам’янка загалом буде відновлено 52,9 км дорожнього покриття у Смілянському, Городищенському та Корсунь-Шевченківському районах.

Як повідомляв сайт vikka.ua, ремонт ділянки дороги у Корсунь-Шевченківському районі підходить до завершення.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version