НовиниЧеркащинаКапітальний ремонт мосту проводять у Городищі (Фото)

Капітальний ремонт мосту проводять у Городищі (Фото)

-

- Advertisment -

Продовжуються будівельні роботи з реконструкції шляхопроводу через залізничну колію та підходів до нього на автомобільній дорозі державного значення Н-01 Київ–Знам’янка на ділянці км 164+068 у місті Городище.

Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.

Так, 27 листопада розпочалися роботи із влаштування 24 балок прогонової будови, влаштування та укріплення конусів шляхопроводу. По завершенню цих робіт, розпочнуться роботи із влаштування опалубки та омонолічування балок для влаштування монолітної плити основного проїзду і перехідних плит.

Вже проведено демонтаж старої будови шляхопроводу, побудованого 58 років тому, завершено бурові роботи із влаштування буронабивних паль, ростверків та опор майбутнього шляхопроводу.

Реконструкція шляхопроводу передбачає розширення проїжджої частини, облаштування нових опор шляхопроводу, прогонових споруд, заміну балок, влаштування водовідведення, облаштування тротуару, влаштування нового бар’єрного та перильного огородження, нанесення дорожньої розмітки, влаштування штучного освітлення мосту. Також буде влаштовано нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу, встановлено нові дорожні знаки. Роботи з реконструкції шляхопроводу будуть завершені цього році.

Цього року на автодорозі державного значення Н-01 Київ–Знам’янка загалом буде відновлено 52,9 км дорожнього покриття у Смілянському, Городищенському та Корсунь-Шевченківському районах.

Як повідомляв сайт vikka.ua, ремонт ділянки дороги у Корсунь-Шевченківському районі підходить до завершення.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x