НовиниКандидата в мери від "Свободи" побили під міськрадою

Кандидата в мери від "Свободи" побили під міськрадою

-

- Advertisment -

Кандидат на посаду міського голови Черкас від ВО "Свобода" Ярослав Нищик поскаржився у Facebook, що "отримав під дих" від людей, які виявилися охоронцями групи депутатів. Нічні події розгорталися під будівлею Черкаської міської ради.

"Я отримав під дих, за те, що зібрав десяток кандидатів до Черкаської міської ради біля будівлі Черкаської міської ради. Учора члени Черкаської міської організації ВО "Свобода" були в Києві на марші. Сьогодні в Черкаси приїжджає Олег Тягнибок. Вирішили по завершенні поїздки зустрітись біля МВК. І тут набігають п’яні молодики з криками, що вони контужені, що їхня мама воювала, що у них довідки МЛК і вони неосудні. Зі стійким запахом перегару. Сьогоднішнього. Ну, як воювавші, то спробував зняти конфлікт, не вступати в суперечку. І тут від них дізнався, що учасники АТО, які серед членів партії – то всілякі погані люди. Отримав під дих. І купу погроз. Своїх забрав. Провів нараду. А через 5 хвилин повернувся до будівлі ЧМК. Тут були Володимир Халай, Микола Мирза, Станіслав Лукирич, Роман Леус, Сергій Тищенко, Анатолій Бондаренко. Микола Мирза у приватній розмові визнав, що це їхня охорона була", – повідомив Нищик.

"Все чудово. Депутат Черкаської міської ради, кандидат на посаду міського голови, кандидати в депутати міської ради не мають права зібратись на площі біля міської ради, бо на них накинуться п’яні охоронці когось із опонентів. І як почув із заперечень: "Ну і що тут такого?". Не що тут такого, а х*р вам, що захопите владу у місті. Черкаси будуть наші або нічиї. Чекаю вибачень перед нашими воїнами, але вони не врятують від війни. Виклик прийнято", – додав Ярослав Нищик.

Нагадаємо, що кількома днями до цього сталася сутичка між бізнесменом Андрієм Бородаєм та кількома членами "Партії вільних демократів" після засідання комісії. Охороною Бородая побито двох кандидаток у депутати Лесю Валяєву та Юлія Погостінську. За цим фактом міліція відкрила кримінальне провадження. Відео штурханини дивіться ТУТ.

Опісля представники ГМ "ОПОРА" зафіксували, що біля ТВК з'явилася приватна охорона.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x