НовиниСпортКадри з фільму жахів: пауза в дорожньому ремонті змушує...

Кадри з фільму жахів: пауза в дорожньому ремонті змушує черкасців гуляти по проїжджій частині (ФОТО)

-

- Advertisment -

Хащі й руїни – замість алеї, пішохідних переходів і в очікуванні нової дороги. Крізь таке щодня проходять жителі кількох черкаських кварталів. Ідеться про ділянку бульвару Шевченка між вулицями Можайського та Казбетською. Про непрохідні стежки для маломобільних черкасців журналістам vikka.ua розповіли тамтешні матусі. Ті щодня, під час прогулянки зі своєю малечею, вимушені долати перешкоди і подекуди об’їжджати їх просто подорозі.

"Доходиш до перехрестя – і все, шлях скінчився. От як тут з візочком можна пройти по цим катакомбам? – нарікає черкащанка Руслана. Два місяці тому жінка стала мамою і протягом усього цього часу до найближчого парку на прогулянку з сином добираються екстремально. – Одразу на дорогу скочуватись? А алея, наче кадр із фільму жахів? Я розумію, що тут ремонт має бути і колись він таки закінчиться, але, здається, моя дитина в школу піде, поки тут буде дорога і нормальні тротуари. Бо віз і нині там – вже давно я не бачила тут цих ремонтників!".
 

Поки допомагаємо пані Руслані переїздити через перекопані і поруйновані не лише часом, а й ремотними роботами, з’їзди, випадковий перехожий, літній чоловік, який називається Володимиром, показує на відсутність тротуару попід огорожею єврейського кладовища. Просто там, де мали б ходити пішоходи, нині – велика купа "викорчуваних" старих бордюрів. Відтак, пішоходи знову вимушено обходять її проїжджою частиною – вже по вулиці Героїв Чорнобиля, яка в тому місці перетинається бульваром.

"Та ви ж дивіться, по правій полосі вже застелили другий шар асфальту, на лівій – лише один. І він уже починає руйнуватись! – каже пан Володимир. – Я їм кажу: хлопці, як же ж ви робили ту дорогу, як вона вже ямами там пішла? А вони мені відповідають, що ще не закінчили, і все буде".
 

 

Нині на вказаній ділянці дійсно має тривати капітальний ремонт бульвару Шевченка (той охоплює відрізок від вулиці Університетської до Можайського). Перемогу в тендері на виконання робіт отримало приватне підприємство "Черкаси-Інтерстрой", керівником якого є екс-депутат міськради, відомий бізнесмен Володимир Халай. Зазначимо, що визначити підрядника по цій ділянці вдалося лише з другого разу. Зрештою, 9 жовтня 2018 року з ним укладено договір.

Світлина – vycherpno.ck.ua

Згідно з техзавданням, підрядник має асфальтувати дорогу, покривати техсмугу і тротуар бетонною плиткою та облаштувати газон бульвару. Капремонт вказаної ділянки обійдеться Черкасам у майже 32 мільйони гривень з міського бюджету. Усі роботи мають бути завершені до 30 грудня  2019 року.

Однак нагадаємо, ПП "Черкаси-Інтерстрой" сумно відоме в місті, адже саме воно мало виконати ремонт запасного футбольного поля на "Центральному стадіоні". Той мав бути завершений ще у 2016 році. Однак, окрім освоєних коштів з міського бюджету, іншим результатом підрядник нині похвалитись не може.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах планують капітально відремонтувати дороги на деяких вулицях.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Будищенській громаді запрацював новий пожежний підрозділ

38-й підрозділ місцевої пожежної охорони запрацював у Будищенській територіальній громаді. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Черкаській...

У Каневі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Вартість проїзду в міських автобусах зросте в Каневі з 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Вартість проїзду...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x