НовиниКабмін змінив правила призначення субсидії для непрацюючих пенсіонерів на...

Кабмін змінив правила призначення субсидії для непрацюючих пенсіонерів на Черкащині

-

- Advertisment -

Кабінет міністрів встановив, що при призначенні житлової субсидії для непрацюючих з цього року пенсіонерів має враховуватися їхній дохід тільки за попередній місяць перед зверненням, а не за попередній рік, повідомляє "finance.ua".

Згідно з повідомленням прес-служби Міністерства соціальної політики, цим рішенням уряд відреагував на численні звернення українців, які в 2015 році працювали і отримували заробітну плату, або, зарплату і пенсію, а в 2016 році з тих чи інших причин залишили роботу і отримують єдиний вид доходу – пенсію.

"У людей це викликало нерозуміння, чому приймаються до уваги їхні доходи, які не відповідають сьогоднішньому дню. Мовляв, чому при розрахунку розміру субсидії в 2016 році враховується дохід за весь 2015 рік, якого в реальності в людини сьогодні немає. Тому прийнято соціально справедливе рішення – піти назустріч пенсіонерам в той час, як їхні доходи знизилися порівняно з минулим роком", – йдеться в повідомленні прес-служби відомства, з посиланням на слова міністра соціальної політики Андрія Реви.

У повідомленні наголошується, що це рішення було ухвалене на засіданні уряду 8 вересня і найближчим часом набере чинності.

Таким чином, всім непрацюючим пенсіонерам, які звернуться за призначенням субсидій з вересня, субсидія буде призначена з новими правилами, виходячи лише з розміру щомісячної пенсії, а не сукупного доходу за весь 2015 рік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани вподобали онлайн-оформлення субсидій.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Яка буде погода на вихідні і коли відкриється купальний сезон повідомили у Черкаському гідрометцентрі

Полярний холод покинув територію Черкащини. На вихідні в області буде тепло і без опадів. Про це пише директор Черкаського...

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x