додому Новини Черкащина Кабмін погодив кандидатуру Олександра Скічка на посаду очільника Черкаської ОДА

Кабмін погодив кандидатуру Олександра Скічка на посаду очільника Черкаської ОДА

0
wikipedia.org

Нардеп від президентської партії «Слуга народу», відомий шоумен Олександр Скічко став головою Черкаської ОДА.

Його заяву про призначення щойно погодили на засіданні Уряду. Нині – слово за президентом Зеленським. Відповідного указу гаранта поки що немає.

Скічко зазначив: Черкащина – рідний для нього регіон, проблеми якого йому добре відомі. Їх, мовляв, знає, завдяки поїздкам 197 округом, по якому був обраний до Верховної Ради. Крім того, брав участь у розробці стратегії розвитку області до 2027 року і представленні її громаді й главі держави.

Серед першочергових завдань на посаді голови ОДА назвав боротьбу з пандемією коронавірусу, підготовку населення до вакцинації, проведення роз’яснювальної роботи серед областян з цього приводу, продовження й розширення програми «Велике будівництво», завершення реформи адміністративно-територіального устрою області.

У межах програми «Зшиваємо країну», впевнений Олександр Скічко, Облдержадміністрація має зосередитись на ремонті місцевих доріг, які залишаються у плачевному стані. Крім того, планує звернути увагу на проблему переробки сміття на Черкащині, розвивати потужні туристичний та аграрний потенціали області.

«Туристичний потенціал тут недооцінений. А зараз, у період пандемії, коли внутрішній туризм активно розвивається, потрібно напрацювати план заходів у цьому напрямку, – зазначив кандидат у своєму зверненні до Кабміну. – У аграрному секторі варто звернути увагу на розвиток переробної промисловості».

На зауваження колег про те, що на сьогодні Черкащині – єдина область, де досі не затверджений чіткий план заходів у реалізації стратегії розвитку регіону і це може призвести до недофінансування певних сфер життя області, Скічко відповів: планує впровадити проєкти, направлені на розвиток економіки, людського капіталу та якості життя в регіоні.

«Моя пропозиція – відходити від тенденції, яка існувала раніше, коли в план заходів вписували абсолютно все, і це неможливо було виконати. Повинні бути тільки реальні пункти», – зазначив Скічко.

Зазначимо, після звільнення попереднього очільника Черкаської ОДА Сергія Сергійчука 29 грудня 2020 року саме кандидатуру Олександра Скічка називали найбільш імовірною на заміщення вакантної посади.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version