НовиниЧеркасиЙому назавжди залишиться 22… Сьогодні у Черкасах попрощалися...

Йому назавжди залишиться 22… Сьогодні у Черкасах попрощалися зі справжнім героєм, захисником українського Маріуполя, Олександром Куцоконем

-

- Advertisment -

Йому назавжди залишиться 22…

Сьогодні у Черкасах попрощалися зі справжнім героєм, захисником українського Маріуполя, Олександром Куцоконем.

Він обороняв нашу батьківщину від рашистської орди, проте життя молодого патріота обірвала ворожа куля. Тепер «Арс» став воїном світла і тримає небо над усіма нами разом зі своїми полеглими побратимами.

«Немає таких слів, щоб описати всю біль і скорботу від того, що гине цвіт української нації. І немає такого покарання, яке було б достатнім для рашистських убивць, які порушують не лише закони війни, міжнародне законодавство, Женевську конвенцію, а й усі можливі закони людяності, на яких тримається світ.

На таких, як Олександр Куцоконь, мужніх і незламних захисників Маріуполя, справжніх Велетів Духу, із захопленням дивився весь світ, а російські нелюди здригаються навіть від однієї назви цього сталевого полку – «Азов». Натомість спромоглися тільки на одне – підло вбити військовополонених воїнів, вкотре довівши свою ницість і нікчемність.

Спи спокійно, Герою «Арсе»! На Алеї Героїв, поряд із іншими полеглими захисниками, ти знайшов свій вічний спочинок», – зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

Разом із виконавчим комітетом, Черкаською міською радою він висловлює щирі співчуття рідним та близьким Олександра Куцоконя.

Джерело – Телеграм-канал Черкаська міська рада

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x