додому Новини Черкащина "Його лебедина пісня заспівана": черкаські депутати відреагували на виїзну сесію міської ради...

"Його лебедина пісня заспівана": черкаські депутати відреагували на виїзну сесію міської ради від мера

0

Сесія, яка відбулась 22 серпня в Каневі, – нелегітимна, а мер та його команда тероризують Черкаси. Про це заявили депутати міської ради Олександр Згіблов та Олександр Радуцький на спільній прес-конференції, яку скликали одразу ж, як дізнались про виїзну пленарку, ініційовану міським головою Анатолієм Бондаренком.

"Сьогодні лише о 15:37 всі депутати, які не входять до більшість міського голови, отримали повідомлення про проведення сесії міської ради о 15:00 на Чернечій горі в Каневі, – розповів журналістам лідер Партії вільних демократів Олександр Згіблов. – Група прихильників мера, в таємний спосіб виїхала з міської ради, забравши з собою працівників відділу ради".

Начальник відділу з питань роботи ради Вікторія Курч пояснила обранцям: саме мер розпорядився розіслати повідомлення своїм опонентам "заднім числом".

"Вони кажуть, що вирішували земельні питання там, – продовжує Згіблов. – Підозрюю, прихильникам Бондаренка були виділені земельні ділянки. Скоро все це побачимо серед рішень".

"Порошенківець" Олександр Радуцький переконує: сьогодні на засіданні бюджетної комісії міський бюджет "надули", збільшили на 230 млн. грн.., щоб швидко його роздерибанити.

"Це колапс для міста. Я маю інформацію, що взамін на те, що вони поїдуть на сесію, Бондаренко пообіцяв депутатам по 10 млн. грн. на їхні округи", – заявляє Радуцький.

Поза тим, екс-секретар міськради перепросив черкасців за те, що в другому турі вибрів мера підтримав саме кандидатуру Бондаренка.

"Бо він – не мер. Він – злочинець, який разом зі своїм злочинним угрупуванням тероризує Черкаси. І ми через суд доведемо це".

До обговорення долучився і голова депутатської групи "Громадянська позиція" Руслан Зоря: "За моєю інформацією, сьогодні міський голова взяв у земельному відділі п’ять земельних справ. Зокрема, одна з них стосується пана Мушієка. Я так розумію, що відповідний проект був сьогодні й проголосований на цій "недосесії".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Бондаренко скликав позачергову сесію міської ради у Каневі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version