НовиниЧеркащина"Його лебедина пісня заспівана": черкаські депутати відреагували на виїзну...

"Його лебедина пісня заспівана": черкаські депутати відреагували на виїзну сесію міської ради від мера

-

- Advertisment -

Сесія, яка відбулась 22 серпня в Каневі, – нелегітимна, а мер та його команда тероризують Черкаси. Про це заявили депутати міської ради Олександр Згіблов та Олександр Радуцький на спільній прес-конференції, яку скликали одразу ж, як дізнались про виїзну пленарку, ініційовану міським головою Анатолієм Бондаренком.

"Сьогодні лише о 15:37 всі депутати, які не входять до більшість міського голови, отримали повідомлення про проведення сесії міської ради о 15:00 на Чернечій горі в Каневі, – розповів журналістам лідер Партії вільних демократів Олександр Згіблов. – Група прихильників мера, в таємний спосіб виїхала з міської ради, забравши з собою працівників відділу ради".

Начальник відділу з питань роботи ради Вікторія Курч пояснила обранцям: саме мер розпорядився розіслати повідомлення своїм опонентам "заднім числом".

"Вони кажуть, що вирішували земельні питання там, – продовжує Згіблов. – Підозрюю, прихильникам Бондаренка були виділені земельні ділянки. Скоро все це побачимо серед рішень".

"Порошенківець" Олександр Радуцький переконує: сьогодні на засіданні бюджетної комісії міський бюджет "надули", збільшили на 230 млн. грн.., щоб швидко його роздерибанити.

"Це колапс для міста. Я маю інформацію, що взамін на те, що вони поїдуть на сесію, Бондаренко пообіцяв депутатам по 10 млн. грн. на їхні округи", – заявляє Радуцький.

Поза тим, екс-секретар міськради перепросив черкасців за те, що в другому турі вибрів мера підтримав саме кандидатуру Бондаренка.

"Бо він – не мер. Він – злочинець, який разом зі своїм злочинним угрупуванням тероризує Черкаси. І ми через суд доведемо це".

До обговорення долучився і голова депутатської групи "Громадянська позиція" Руслан Зоря: "За моєю інформацією, сьогодні міський голова взяв у земельному відділі п’ять земельних справ. Зокрема, одна з них стосується пана Мушієка. Я так розумію, що відповідний проект був сьогодні й проголосований на цій "недосесії".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Бондаренко скликав позачергову сесію міської ради у Каневі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x