додому Новини Ізраїльський актор, одружений з черкащанкою, зіграє головну роль "Менталіста"

Ізраїльський актор, одружений з черкащанкою, зіграє головну роль "Менталіста"

0

Ізраїльський актор Йехецкель Лазаров, одружений з черкащанкою, зіграє головну роль "Менталіста", повідомляють "Сегодня".

Так, українці зважилися взятися за адаптацію відомого американського серіалу "Менталіст". Головні ролі в детективній драмі дісталися ізраїльському акторові Йехецкелю Лазарову і Анастасії Мікульчиній. Зйомки вже зовсім скоро стартують в Одесі, а режисерське крісло зайняв творець серіалу "Нічні сестри" Олексій Мурадов.

У центрі історії – харизматичний 42-річний Данило Романов (Лазаров), консультант особливого кримінального відділу поліції. Він чудовий менталіст, психолог-практик і маніпулятор, колись видавав себе за екстрасенса і ясновидця, здатного читати чужі думки. І ось Данила запрошують в одну з оперативних груп кримінального відділу в якості незалежного консультанта, завдання якого – складання психологічного портрета злочинців. Але його участь в розкритті злочинів цим не обмежується.

Кастинг на головну роль серіалу тривав кілька місяців.

"У ньому взяло участь багато хороших акторів – російських, українських, західних, ми довго не могли визначитися, хто ж повинен стати нашим героєм, – каже Влад Ряшин. Ще під час роботи над "Мата Харі" ми звернули особливу увагу на ізраїльського актора Йехецкеля Лазарова. Але відразу виникло головне питання: як артист, що говорить на івриті, а це зовсім інша артикуляція і ритм мови, повинен грати в проекті? Якою мовою він повинен говорити? Виявилося, що його дружина – українка, родом з Черкаської області, і вона йому дуже допомагає! У Йехецкеля потужна харизма і величезний ігровий потенціал, він ідеально перевтілюється під будь-які завдання режисера. Звичайно, у нього досить сильний акцент, і, швидше за все, ми будемо його переозвучувати. Але в цьому – своя родзинка проекту", – заявив генеральний продюсер компанії Star Media.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан запрошують на безкоштовний перегляд фільму "Крим. Як це було".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version