НовиниІз початку ІІ туру вакцинації на Черкащині щепили понад...

Із початку ІІ туру вакцинації на Черкащині щепили понад 16 тисяч дітей

-

- Advertisment -

На Черкащині із 30 листопада стартував ІІ раунд вакцинації дітей віком від 2 місяців до 6 років проти поліомієліту, який триватиме два тижні. Про це повідомили vikka.ua, у прес-службі Черкаської ОДА.

За цей час вже вакцинували 16 183 дитини, що складає 23,3 % від цільової групи, повідомляють в Департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації.

Для другого раунду Дитячий фонд ООН надав Україні додаткову гуманітарну допомогу у кількості 4,5 млн доз ОПВ вакцини Санофі-Пастер, яка вже розвезена в регіони. МОЗ України розподілило на область 150 тисяч доз вакцини для проведення ІІ туру імунізації дітей.

"У ІІ турі враховуємо позитивні моменти першого раунду аби забезпечити кращу взаємодію з лікарями та батьками. Успішне завершення усіх трьох раундів вакцинації забезпечить захист дітей Черкащини та України загалом від цієї хвороби", – зауважила начальник відділу надання медичної допомоги матерям та дітям Департаменту ОЗ Черкаської ОДА Людмила Стрєлкова.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у першому раунді щеплення проти вірусу поліо оральною та інактивованою вакциною отримали більше 46 тисяч маленьких черкащан.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Яка буде погода на вихідні і коли відкриється купальний сезон повідомили у Черкаському гідрометцентрі

Полярний холод покинув територію Черкащини. На вихідні в області буде тепло і без опадів. Про це пише директор Черкаського...

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x