НовиниЧеркащинаІз новими біговими доріжками та ямою для стрибків: у...

Із новими біговими доріжками та ямою для стрибків: у Смілі капітально відновили манеж (Фото)

-

- Advertisment -

У Смілі капітально відновили манеж дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп», який розташований на стадіоні «Юність».

Протягом двох років тривали ремонтні роботи за державною програмою. До того і будівля манежу, і умови для тренувань були жахливі: протікала покрівля, покриття бігової доріжки було старим, зношеним і не оновлювалося близько 50 років тощо. При цьому смілянські спортсмени навіть в таких умовах тренувалися і досягали результатів, інформує Відділення НОК України у Черкаській області.

«Манеж перебував тривалий період у плачевному стані, буквально розвалювався. Нині ж маємо чудовий результат і європейські умови для занять спортом для наших дітей. Усі роботи виконані за стандартами та нормами. Тепер в манежі тепло, комфортно, красиво і зручно. Діти вже просяться займатися. Упевнені, що результати наших вихованців стануть ще кращими, адже в таких умовах приємно розвивати свої спортивні вміння», – розповідає директор ДЮСШ «Олімп», срібний призер Олімпійських ігор-1988 Олександр Мотузенко.

У манежі відновили бігову доріжку довжиною 60 метрів на 4 доріжки. Пісочну яму розширили і подовжили, зробили якісну планку для стрибків за всіма стандартами.

«Ми нарешті маємо гідні умови для тренувань наших дітей. Раніше було усе старе та зношене, а тепер набагато краще. Покриття на біговій доріжці м’яке, бігуче, яма для стрибків якісна. Тож і результати наших юних спортсменів мають бути ще кращі. В таких чемпіонських умовах і працювати хочеться: навчати дітей, стимулювати їх, розвивати та виховувати», – розповідає тренер, майстер спорту міжнародного класу зі стрибків у довжину Катерина Чернявська.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаському парку відремонтували майданчик для тренування собак.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x