додому Новини Черкащина Із мінімальним відривом "Черкаські Мавпи" поступилися "Дніпру"

Із мінімальним відривом "Черкаські Мавпи" поступилися "Дніпру"

0

"Черкаські Мавпи" в рівній грі поступились віце-чемпіону України. Вирішальним став алей-уп Ревзін-Фесенко на останній секунді матчу. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Обидві команди розпочали гру з швидкого баскетболу. Микола Вільховецький відкрив лік набраним балам кидком з середньої дистанції, на що "Мавпи" відповіли тим же в наступній атаці. Після цього господарі паркету дещо дали розігратися Кушнірову та Мішулі, які набрали 7 балів. Надалі в чверті команди одна-одну в рахунку не відпускали – 24:24.

Другу десятихвилинку дніпряни розпочали з міні-ривку та зуміли відірватись в рахунку на 7 очок, проте, "Мавпи", за рахунок бомбардування з периметру від Кольченка та вдалим діям молодого Ткаченка, знову повернули рівновагу та зуміли мінімально виграти чверть – 47:46.

На старті третього періоду команди продовжили демонструвати рівну гру, в якій дніпряни мали декілька балів переваги, а господарі паркету були в ролі наздоганяючи. Проте, в кінцівці періоду команда Дениса Журавльвова змогла втекти у відрив та піти на останню перерву із 4 очками в запасі.

Заключний період з влучного триочкового розпочав дніпрянин Сізов, на що "Мавпи" відповіли шістьма поспіль балами від Отверченка. Команда Максима Міхельсона весь час була в ролі наздоганяючої, аж до останньої хвилини гри, коли за 52 секунди до завершення основного часу рахунок все ж став рівний. За 19 секунд до фінальної сирени рахунок був рівний та володіння було в Черкас, проте Кольченко не влучив з проходу та лишив суперникам 8 секунд на відповідь. Сізов впорався за 5: забив два бали та лишив на відповідь Черкасам ще 3 секунди. Після хвилини від тренера "Мавп", Кольченко кидав на овертайм, не влучив, проте заробив фол. Капітан черкасців влучив два з двох та зрівняв рахунок, на годиннику лишалось 0.5 секунди. Ревзін накинув на алей-уп досвідченому Фесенку і той не схибив.

Матч закінчився із рахунком 89:91 на користь "Дніпра".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" дізналися своїх суперників у 1/4 фіналу Кубку України.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version